Ar galima dovanoti ekstremalias pramogas mažai pažįstamam žmogui?

Dovanos ir jų pasirinkimas – vienas tų dalykų, apie kurį galima kalbėti ypač ilgai. O kitaip ir būti negalėtų, kadangi yra tiek daug svarbių klausimų, į kuriuos reikia žinoti atsakymą. Vienas jų skamba taip: ar ekstremalios pramogos yra gera dovana mažai pažįstamam žmogui? Tad, kaip elgtis?

Dėmesį verta atkreipti į tai, kad, jei jūs nežinote, ar jums mažai pažįstamas žmogus mėgsta ekstremalias pramogas, tai tokios dovanos verčiau nepirkti. Jei žmogus, kuriam ir planuojate įteikti tokią dovaną, visgi nėra ekstremalių pramogų gerbėjas, tai toks jūsų poelgis privers tiek jus, tiek dovanos gavėją pasijausti nejaukiai. Taigi, išvada aiški – jei nesate tikri, kad žmogus mėgsta ekstremalias pramogas, tokiu atveju, verčiau pagalvoti apie kitas dovanų idėjas.

Na, o jų tikrai yra ir nemažai. Egzistuoja ne viena dovanos idėja, kuria tikrai verta pasinaudoti, jei norite pasveikinti mažai pažįstamą žmogų. Gėlės – visada puikus pasirinkimas (žinoma, prieš įteikiant tokią dovaną, reikėtų atkreipti dėmesį į tai, kam bus skirtos gėlės moteriai ar vyrui, o taip pat reikėtų atsižvelgti ir į metų laiką). Saldumynai – dar viena puiki dovanos idėja (na, o, jei norite, kad dovana būtų dar solidesnė, tai papildykite ją kava ar arbata). Taip pat puikiai tinka ir dovanų kuponai – jie suteikia ypač didelę pasirinkimo laisvę, todėl kiekvienas galės išsirinkti sau patikusią dovaną. Na, ir, žinoma, kiekvieną jūsų dovaną puikiai papildys žavinga atvirukas.

Tad apibendrinant belieka tik daryti išvadą, kad, jei nesate tikri, jog žmogus tikrai mėgsta ekstremalias pramogas, tai tokios dovanos verčiau ir nedovanoti. Na, o vietoje jos, geriau rinktis gėles, atviruką, saldumynus, kavą, arbatą ar dovanų kuponą.