Ekstremalus bernvakaris: nuo šuolio su guma iki…

Daugelis jaunuolių sako, kad bernvakaris tampa viena įsimintiniausių gyvenimo švenčių. Tačiau jį organizuojant, labai svarbu pasirinkti ir kryptį. Jei merginos, organizuodamos mergvakarį, dažniausiai nori ypač jaukios, šiltos bei romantiškos šventės, tai vaikinai paprastai siekia ekstremalių idėjų. Tad, jei ir jūsų norite, kad jūsų bernvakaris būtų ekstremalus, pats metas atkreipti dėmesį į šias idėjas.

Šuolis su guma arba parašiutu

Jei norisi šiai šventei suteikti ekstremalių nuotaiką, tai vienu svarbiausių jos elementų turėtų tapti šuolis su guma arba šuolis su parašiutu. Tie, kurie jau išbandė šias pramogas, sako, kad jos įsiminė visam likusiam gyvenimui. Būtent šuolis su guma ar šuolis su parašiutu dovanoja daug jaudulio, netikėtumų. Tad nepraleiskite šių puikių progų.

Dažasvydis

Kad šventė būtų iš tiesų ekstremali, verta pagalvoti ir apie dar vieną pramogą. Tai – dažasvydis. Būtent šią pramogą ypač mėgsta vaikinai, o jos metu tikrai netrūksta netikėtumų, ekstremalių pojūčių.

Laipiojimas sienomis

Jei norite, kad šioje jūsų šventėje netrūktų adrenalino, tai tokiu atveju, verta pagalvoti ir apie dar vieną pramogą. Tai – laipiojimas sienomis. Tai – ne tik puiki galimybė pajusti adrenaliną, bet ir taip pat – puiki proga išbandyti savo netikėtose situacijose.

Išskirtiniai užkandžiai bei gėrimai

Na, o, koks gi bernvakaris be vaišių? Belieka tik pridurti, kad, jei jau rengiate ekstremalią šventę, tai tokie turėtų būti ir jai skirti gėrimai bei užkandžiai. Vietoje įprastinių vaišių, rinkitės tai, ko dar niekada neragavote – puikiai tiks užkandžiai iš svirplių miltų, varlių šlaunelės, egzotiški kokteiliai.
Taigi, kaip matyti, jei jus domina ekstremalus bernvakaris – surengti tokią šventę nesunku.

Na, o dar daugiau smagių idėjų rasite, jei tik užsuksite į http://www.tangopc.lt/kategorija/laisvalaikis/bernvakariai/.