Kaip gaminti Benedikto kiaušinius

Dauguma žmonių sako, kad Benedikto kiaušinis yra vienas skaniausių pasirinkimų vėlyviems pusryčiams. Tačiau verta pabrėžti, kad dar tikrai ne visi įminė paslaptį, kaip pagaminti šį subtilų patiekalą. Taigi, jei ir jūs norite sužinoti, kaip gaminti Benedikto kiaušinius, tai šis tekstas – būtent jums. Jau netrukus pasidalinsime paslaptimis, na, o prieš tai norisi pasakyti, kad gaminti šį patiekalą tikrai nesudėtinga – tereikia vos trupučio laiko ir jau galėsite mėgautis puikiu skoniu.

Taigi, pirmiausia paimkite didesnį puodą ir jame užvirinkite vandenį su actu (1 vienam litrui reikia 6 ml 15 proc. vandens). Beje, svarbu pastebėjimas – kaitrą reikia sumažinti ir vanduo turi ne virti, o tik vos judėti. Sekantis žingsnis – naudodamiesi kulinarine šluotele, turite padaryti sūkurį, na, o tuomet – įmuškite kiaušinį ir virkite (priklausomai nuo kaušinio dydžio, virimo laikas turėtų siekti 2 – 4 minutes). Na, o tuomet, dailiai išimkite kiaušinį, naudodamiesi kiaurasamčiu. Beje, dar viena svarbi detalė yra ta, kad vienu metu puode nereikėtų virti daugiau kaip dviejų kiaušinių.

Taigi, kaip matyti, pagaminti Benedikto kiaušinius yra labai paprasta, greita ir lengva. Taigi, jei tik panorėsite pasimėgauti puikiu patiekalu patys ar pavaišinti užsukusius svečius, tikrai neprireiks daug pastangų. Na, o pabaigai belieka tik priminti, kad prie šio patiekalo puikiai tinka ir baltos duonos skrebučiai, įvairūs duoniukai bei krekeriai, gražgarstės, vyšniniai pomidoriukai, avokadai, sūdyta lašiša, salotos, ridikėliai. Taigi, prie šio patiekalo nepamirškite ir jau išvardintų priedų – kurkite iš jų įvairius derinius ir kas kartą mėgaukitės naujais, dar neatrastais skoniais.

Na, o, jei siekiate įminti ir dar daugiau kulinarijos paslapčių ar rasti skanių idėjų kasdienai ar šventės, pusryčiams, pietums, o, gal vakarienei, tai būtinai užsukite į http://www.stop-acta.lt/kategorija/paslaugos/maistas-i-namus/.