2022 metų pavasario makiažo tendencijos

loreal kosmetika

Nors oras kol kas visai neprimena pavasario, pažvelgus į kalendorių tampa akivaizdu, kad visai netrukus pasitiksime kur šiltesnį metų periodą, o kartu su juo sulauksime ir naujų makiažo tendencijų. Kai kurios iš jų aiškios yra jau dabar, tad kol orai nedžiugina, galima susipažinti su naujausiomis madomis ir pradėti su jomis eksperimentuoti.

Dviejų tonų akių šešėliai

Pavasaris yra puikus sezonas žaisti su formomis, tekstūromis ir spalvomis – tai ypač atsispindės makiažo tendencijose, kurios atgyja kartu su gamta. Labai madingas bus drąsus, gyvybingas akių makiažas: čia netrūks blizgučių ir dviejų skirtingų spalvų šešėlių derinimo. Jei iš tiesų nestokojate drąsos, abi akis galite papuošti skirtingų atspalvių šešėliais: galbūt kasdienybei toks įvaizdis nebus pats tinkamiausias, tačiau siautulingame vakarėlyje tikrai neliksite nepastebėtos.

Ryškios lūpos

Tokią tendenciją galime pastebėti jau ne vienerius metus – ryškios (ypač – raudonos) lūpos gatvėse karaliauja ištisus metus, tad ir šis sezonas nebus išimtis. Kartu su lūpdažiais dažnai bus pasitelkiamas ir lūpų pieštukas. Tiesa, lygiai taip pat madinga bus naudoti kuklesnius lūpų blizgius, taigi galėsite rinktis tą tendenciją, kuri yra artimesnė Jums pačios. Bet kuriuo atveju pasitarnaus L‘Oreal lūpų dažai ir blizgiai, kurie nustebins itin plačia spalvų gama.

Nesibaigiantis blizgesys

Panašu, kad blizgučių nepaliksime tik Naujųjų metų makiažui – pavasarį toks makiažo meistrų pasirinkimas bus itin dažnas. Tiesa, blizgučius raginama naudoti ne tik ant veido, bet ir ant kūno bei plaukų – tuomet pavasarį pasitiksite švytėdamos. Kur ir kaip šią tendenciją pritaikysite, priklausys tik nuo Jūsų fantazijos, tačiau galite būti ramios: blizgučius šį pavasarį galima naudoti visur.

Vienos spalvos derinys

Šį pavasarį bus madinga derinti lūpų ir skruostų atspalvius – tai reikėtų turėti omenyje, jei nuspręsite makiažą papildyti bronzantu ar skaistalais. Su šiltojo sezono pradžia ypač asocijuojasi ryškiai oranžinis atspalvis, kurį dažnai išvysime ir šiemet. Tačiau šiuo atveju reikėtų atsižvelgti į savo odos toną ir pagalvoti, kokie atspalviai prie jo dera labiausiai – juk visų pirma norisi patikti sau pačiai.

Natūralus makiažas

Dar kitaip vadinama makiažu „be makiažo“, tokia technika leidžia atrodyti taip, tarsi būtumėte nepasidažiusi, tačiau iš tiesų puikiai užmaskuoja tuos trūkumus, kuriuos pačioms norėtųsi paslėpti. Norint pasiekti tokių rezultatų, reikia rinktis kokybišką kosmetiką, nepersistengti su jos kiekiais ir, žinoma, kuo daugiau dėmesio skirti nepriekaištingai odos būklei. Abiem šiais atvejais praverčia kompanijos L‘Oreal makiažo ir veido odos priežiūros priemonių linijos – platų produktų pasirinkimą rasite Pigu.lt el. parduotuvėje.

Pritaikę šias makiažo madas savo įvaizdžiui, pavasarį pasitiksite atrodydamos itin žavingai. Visgi, reikėtų nepamiršti, kad kiekvieną tendenciją galima pasikoreguoti pagal savo poreikius – juk svarbiausia, kad net ir pasidažiusios jaustumėtės savimi.