Sveikata ir grožis pagal Mėnulį

Ne paslaptis, kad dauguma šiandieninių merginų bei moterų, norėdamos daugiau sužinoti apie sveikatos ir grožio subtilybes, informacijos ieško internete arba dailiosios lyties atstovėms skirtuose žurnaluose. Tačiau mūsų prosenelės, jų mamos bei močiutės, išminties apie sveikatą ir grožį, semdavosi iš informacijos, susijusios su Mėnuliu. Grožis ir sveikata, sveikata ir higiena yra ir jus dominančios temos? Tad, tokiu atveju, Mėnulis jums suteiks labai daug vertingos informacijos. Tad apie tai ir kviečiame sužinoti daugiau.


Svarbu žinoti, kad esant priešpilniui, tampame kur kas jautresni bei dirglesni, todėl daugiau dėmesio turėtumėte skirti ramiam poilsiui bei miegui. Jei laukia sunkių sprendimų priėmimas ar sudėtingos užduotys, jei tik turite galimybę, būtina palikite tai vėlesniam laikui. Taip pat svarbu žinoti, kad net vaistai, kuriuos naudojate, gali turėti stipresnį poveikį. Taip pat svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad esant priešpilniui, greičiau priaugama svorio. Šis laikas puikiai tinka iškrovoms dienoms daryti. Na, o, kalbant apie grožį, labai svarbu pastebėti, kad šiuo metu palanku dažyti plaukus, kadangi tuomet spalva išsilaikys ilgiau. Taip pat naudinga naudoti plaukų balzamus ir kaukes – jų poveikis bus kur kas stipresnis.


Kai danguje delčia, tokiu atveju vertėtų atminti, kad būtent šiuo periodu, padidėja atsparumas skausmui, todėl tai – puikus laikas atlikti plaukelių šalinimo procedūras ar kitas procedūras, kurių metu jaučiamas diskomfortas.


Pilnatis – laikas, kuomet gali pablogėti miego kokybė. Taigi, šiuo laikotarpiu, vakarais yra patartina išgerti raminančios arbatos. Taip pat svarbu žinoti, kad būtent šiuo metu organizmas geriau pasisavina naudingas maisto medžiagas iš maisto produktų, tad ypač tinka valgyti daug šviežių vaisių ir daržovių.
Taigi, paisykite šių svarbių rekomendacijų pagal Mėnulio kalendorių, kad būtumėte dar žavingesnės, energingesnės bei žvalesnės. Taip pat daug naudingų patarimų rasite http://bukimegrazus.lt/.