Kokie žaislai yra populiarūs tarp vaikų 2021 metais?

idomios dovanos vaikams

Vaikams skirtų žaislų pasirinkimas šiandien yra kaip niekad gausus, tad nieko keisto, kad ieškant dovanos vaikams tenka gerai pagalvoti, kokie žaislai šiu metu yra „ant bangos“. Visuomet norisi, kad įteikta dovana paliktų kiek įmanoma didesnį įspūdį, taigi, pasidomėkime, kokie žaislai šiuo metu puikuojasi populiarumo viršūnėje.

Pop it“ – antistresiniai žaislai

Tai – gana paprasti žaislai, kurie yra skirti įspausti juose esančius burbuliukus. Šie žaislai patinka įvairaus amžiaus vaikams, ir ypač yra naudingi autizmo spektro sutrikimą turintiems vaikams. „Pop it“ žaislai gali būti labai įvairaus dydžio ir pačių įvairiausių formų, todėl visada galima išrinkti tokią dovaną, kuri vaikui patiktų labiausiai. Išduosime nedidelę paslaptį – šiuos žaislus mielai išbando ir suaugusieji!

Baseinai su kamuoliukais

Baseinas su kamuoliukais vaikams teikia tikrai daug džiaugsmo. Tokie žaislai yra pritaikyti vaikams nuo šešių mėnesių iki šešerių metų, ir jie gali padovanoti tikrai nemažai džiaugsmo akimirkų. Šios įdomios dovanos vaikams džiugina tikrai ilgą laiką, skatina vaikus daugiau judėti ir tyrinėti. Kamuoliukų baseinai gali būti labai įvairių dydžių ir įvairių spalvų, o kamuoliukų skaičius gali varijuoti (prireikus baseiną galima papildyti naujais kamuoliukais).

LEGO žaislai – nemirštanti klasika

LEGO kaladėlės vaikus ir jų tėvelius džiugina dar nuo 1958 metų, kuomet pradėtos gaminti tuščiavidurės kaladėlės su „statyboms“ skirtais segmentais. LEGO kaladėlės šiandien vis dar yra tokios pačios, kokios buvo ir prieš kelis dešimtmečius, tačiau turime sutikti, kad toks žaidimo formatas tikrai niekada nenusibos. Dabar LEGO žaislų pasirinkimas yra ypatingai platus, tad nieko keisto, kad jie yra laikomi vienais populiariausių.

Įvairios dėlionės

Puzzle“ – tai vienas tų žaidimų, kuris daugybę metų yra laikomas vienu populiariausiu, ir panašu, kad šie žaislai dar tikrai ilgą laiką išlaikys savo populiarumą. Turbūt ir jums bent kartą yra tekę patirti tą džiaugsmą, kuomet pavyko sudėlioti sudėtingą paveikslėlį? Natūralu, kad ir vaikams tokios pramogos suteikia tikrai nemažai džiugių akimirkų, tačiau nusprendę padovanoti dėlionę turėtumėte gerai pagalvoti, ar ji vaikui nebus pernelyg sudėtinga. Patiems mažiausiems tiks vos iš kelių stambių detalių sudaryta „Puzzle“, o vėliau galėsite pereiti ir prie sudėtingesnių žaislų.

Piešimo žaidimai

Piešimas – viena mėgstamiausių vaikų veiklų, nes piešimo metu galima išlaisvinti savo kūrybinę energiją. Džiugina tai, kad šiandien įvairūs žaidimų gamintojai gali pasiūlyti tikrai nemažą įvairių piešimo žaidimų pasirinkimą. Vienas populiariausių žaislų šiemet – tai piešimas ore: šio žaidimo metu ore bandoma nupiešti tam tikrą figūrą, o kiti žaidimo dalyviai ekrane mato jos kontūrus ir gali atlikti spėjimus. Toks žaidimas puikiai tinka ir visai šeimai, ir vaikų gimtadieniams!

Žaislai-robotai

Automatiškai judantys žaislai šiemet taip pat įvardijami vienais populiariausių. Šie žaislai gali būti labai įvairūs: prekyboje rasite įvairių mašinėlių, robotų, transformerių, ir t.t. Vaikui dovana paliks dar didesnį įspūdį, jei žaislas-robotas bus valdomas pulteliu.

Renkant tinkamiausius žaislus vaikams taip pat visada naudinga pasidomėti, kokie šiuo metu yra populiariausi animacinių filmukų personažai: jei padovanosite dėlionę ar konstruktorių su mėgstamu animaciniu personažu, dovanos gavėjo veidą tikrai papuoš plati šypsena!