Krūtinės didinimas ir pilvo plastika

Daugeliui moterų krūtinė yra vienas pagrindinių kūno moteriškumo ir seksualumo simbolių. Žinoma, ne visos moterys yra patenkintos savo krūtine. Be to, dėl įvairių gyvenimo veiksnių įtakos žmogaus kūnas anksčiau ar vėliau pradės keistis ir prarasti savo pirminę išvaizdą: oda praras elastingumą, gravitacijos poveikis krūtų formai bus vis žymesnis. Tai sukels įvairių kompleksų atsiradimą ir moterų nepasitikėjimą savimi: vaizdas veidrodyje kelia prislėgtas emocijas, o jums nepatogu dėvėti maudymosi kostiumėlį.

Krūtinės didinimas riebalais:

Krūtų plastinė chirurgija gali įgyvendinti jūsų svajones ir taip suteikti svarbiausią rezultatą bei pasitikėjimą grožiu. Krūtų didinimas yra idealus sprendimas toms, kurių krūtinė iš prigimties labai maža arba praradusi formą ir standumą po svorio priaugimo, nėštumo ir žindymo.

Krūtų didinimas riebalais nuo didinimo implantais skiriasi tuo, kad tas pats rezultatas – apvalumas ir apimtis – pasiekiamas natūraliu būdu. Be to, procedūra gali ne tik pakoreguoti krūtinę, bet ir sumažinti riebalinio audinio sankaupas nepageidaujamose srityse: juosmens, pilvo, nugaros ir šlaunų srityse.

Operacija atliekama taikant bendrąją anesteziją. Transplantacijai naudojami riebalai imami iš problemiškiausių poodinio riebalų sluoksnio vietų: juosmens, pilvo, šlaunų ar nugaros. Dėl specialios riebalų nusiurbimo ir transplantacijos persodinimo įrangos, naudojamos mūsų klinikoje, ir chirurgų patirties, didžioji dalis persodintų riebalų prigyja ir priimama kaip įprastas riebalinis audinys.

Pilvo plastika:
Pilvo plastinė chirurgija, dar vadinama abdominoplastika, gali padėti pacientams, kurie dėl atsikišusio ar nukarusio pilvo jaučiasi psichologiškai nepatogiai. Ši procedūra paprastai naudojama norint pašalinti odą ir riebalinį audinį, kabantį ant apatinės pilvo dalies. Dažnai moteriai po nėštumo  pilvo sienelė tampa silpna ir atsiranda „išsipūtęs pilvas“, kurio negalima pašalinti fizinio krūvio pagalba.  Prasiskyrus pilvo sienos raumenims, pilvas taip pat atrodo laisvas, prarandama pradinė forma ir elastingumas. Daugiau galite rasti čia.