Kojinės gali būti pagrindinė stiliaus detalė?

Esame įpratę, kad kojinės būtų patogios, o ne gražios. Tačiau, jeigu apsuktume situaciją šiek tiek yra galutiniame rezultate gautųsi: patogios bei gražios kojinės. Juk kartais būna dienų, kad aprangos stilius yra visiškai blankus ir niekuo neišsiskiriantis. Tokiais atvejais į pagalbą ateina ryškiaspalvės kojinės, kurios pagyvina tos dienos įvaizdį. Žinoma, jos pasirenkamos ir Tavo Patogumui.

Kojinės derinamos su suknele?!

Šiuolaikinė mada mus stebina kiekvieną dieną. Jeigu anksčiau kojinės būdavo slepiamos po džinsų klešnėmis, dabar pasaulis apsivertė aukštyn kojomis! Kojinės pradėtos derinti su suknelėmis. Šios idėjos kilo stebinti 80 – ųjų laikus, kai merginos prie suknelių mūvėdamos kedus bei iš jų lįsdavo ryškiaspalvės kojinaitės. Taigi, jeigu šiemet nusprendėte, jog jums trūksta spalvų, tuomet iš spintų traukite trumpesnius sijonukus ar sukneles, užsidėkite ryškias kojinaites, ryškius batelius ir marš į miestą! Žinoma, jeigu nusprendėte dėtis ryškią suknelę, tuomet batelius pasirinkite pastelinių spalvų.
Vasaros metu, batuose esanti pėda itin kaista, todėl tam atsirado išeitis. Dabar prie suknelių ar sijonų galite derinti plonas kojinaites, tačiau ne tas, kur esame įpratę matyti turguose prekiaujančių bobučių, o ryškiaspalves bei margas! Galite išsirinkti sau labiausiai patinkančias ir priderinti be jokio galvos skausmo – pėdos neperkais ir atrodys stilingai!

Treningai sukišti į ilgas kojinės – madinga!

Šių dienų madoje galime atkreipti dėmesį į tai, jog itin populiaru tapo sportiniai kostiumėliai. Taigi, jeigu ieškote ko nors patogaus, bet madingo, štai jums idealusis šios dienos pasirinkimas: laisvalaikio kostiumėlis (tiek viršų, tiek apačią galite pirkti vienodu, tiek skirtingų spalvų) + sportiniai bateliai + baltos, ilgos kojinės + paltas + aksesuarai. Jeigu anksčiau toks derinys buvo prilyginamas žmonėms, kurie gliaudo sėmkes lauke, dabar tai yra vienas iš populiariausių derinių! Žinoma, prie tokio stiliaus norisi mūvėti grubius sportinius batelius, tačiau mados specialistų patartina pasirinkti lengvesnius kedukus. Taip pat, jeigu pasirinksite varianta kad kojinės būtų po sportinėmis kelnėmis, tuomet rinkitės tokias kelnes, kad apačioje suspaustų blauzdą. Juk norime, kad mūsų įstabios kojinės irgi dalyvautų stiliaus fiestoje!

Taip, taip, kojinės derinamos ir su oficialia apranga

Galbūt kam nors gali atrodyti, kad tai keista, o gal kažkam ir neskoninga, tačiau tai yra šių metų bumas. Jeigu kada nors svajojote prie savo oficialios aprangos priderinti ryškiaspalves kojines – dabar tai galite padaryti! Tam, kad sukurti tokį įvaizdį reikia pasirinkti ryškių (arba pastelinių) spalvų liemenuota (arba oversized) švarką, madinguosius dviratininko arba laisvus bridžus (šortus), ryškiaspalves (o jeigu jau aprangoje gausu ryškių spalvų, tuomet baltas), ilgesnes kojines, grubius sportinius batelius bei pasirinktus aksesuarus. Vuolia! Jūsų įvaizdis tinkamas oficialiai aplinkai! Taip pat savo apranga paskatinsite ir kitus ofiso darbuotojus nusimesti juodai pilkus drabužius bei pasinerti į ryškų ir šviesų mados pasaulį!