Kaip pasirinkti kaukę plaukams?

Kaukės plaukams

Gražūs plaukai yra daugelio moterų siekiamybė. Paprasčiausiai jie ne tik atrodo kaip aksesuaras, tačiau ir papuošia bet kokius drabužius, galite puikiai atrodyti net ir tokiu atveju, kai dėvite treningus.

Tiesa, gražių plaukų puoselėjimui reikalingos kokybiškos plaukų kaukės, kurių labai plačią pasiūlą galite rasti Garbane.lt prekybos vietoje.

Plaukų kaukės yra labai įvairios, tad aptarsime kelis niuansus, kurie padės rasti Jums labiausiai tinkamas.

  1. Kaukės turėtų būti pasirenkamos pagal plaukų tipą: sausi, riebūs ar mišrūs. Juk tai lemia ir reikalingos kaukės veikliąsias medžiagas. Kol vienos mažina riebumą, tuo tarpu kitos plaukui suteikia kuo daugiau drėgmės.
  2. Galima rasti ir dažančias kaukes, kurios padeda išsaugoti dažyto plauko spalvos sodrumą. Tokiu atveju galėsite rečiau dažyti plaukus, jie atrodys puikiai, blizgės. Dažniausiai tokiose kaukėse yra daugiau sintetinių ingredientų – to nepavyks išvengti. Visgi, jų mažiau nei dažuose (ypač blondiniškuose), tad įsigyti – verta.
  3. Žinoma, plaukų kaukės turėtų būti pasirenkamos ir pagal sudėtines dalis. Kadangi šiuo metu internete galima rasti detalius sudėtinių dalių aptarimas – be jokio vargo galėsite susižinoti dėl veikliųjų medžiagų poveikio. Labiausiai vertinamos kaukės be parabenų, kuriose – kuo daugiau natūralių aliejų. Plaukų kaukės internetu
  4. Kaukės yra pasirenkamos ir pagal plauko struktūrą. Nuo tiesaus iki garbanoto, kuriam dažniausiai reikalingas papildomas drėkinimas. Jeigu garbanotas plaukas nėra užtektinai sudrėkintas, tikėtina, kad jis labai šiaušis.
  5. Verta plačiau pasidomėti gamintojais. Daugelis moterų perka kaukes, kurios gaminamos pripažinto prekinio vardo, pavyzdžiui: Wella Professionals, Germaine De Capuccini kosmetika ir kitos.
  6. Verta skaityti kitų žmonių paliktus komentarus, kurie gali padėti susidaryti nuomonę apie gaminius, kuriais prekiaujama. Žinoma, ta pati kaukė turi labai skirtingą poveikį, tačiau jeigu giriama daugelio žmonių, tikėtina, kad tiks ir Jums.
  7. Ar Jums svarbi plaukų kaukės kaina? Daugeliui – taip, tačiau nepamirškite, kad įsigijus geros kokybės kaukes dažniausiai jos tarnauja kur kas ilgiau, kadangi reikalingas mažesnis kiekis vieno plovimo metu.

Turėti gražius plaukus gali kiekviena, tik tam reikalingas papildomas dėmesys, daugiau meilės sau ir tuo pačiu sistemingas rūpinimasis plaukučiais.