Seksas – irgi sportas. Kaip seksas gerina sveikatą?

seksas veikia kaip sportas

Sportuoti reikia, kadangi tai pagerins ne tik Jūsų fizinę, tačiau taip pat ir psichologinę būseną. Tačiau kad ir koks sportas yra svarbus, tačiau tikrai ne visi jaučia malonumą tai darydami. O ką jeigu Jums pasakysime, kad sportuoti tikrai gali būti malonu? Puikus sportas – seksas. Svarbiausia tai daryti su patikimu partneriu ir reguliariai. Tokiu atveju pasijausite geriau ne tik fiziškai, tačiau taip pat ir psichologiškai.

Sekso nauda sveikatai

  • Ne visi žino ir kai kurie juokiasi sužinoję, kad seksas gerina uoslę. Tačiau tai įrodė mokslininkai, kurie tyrė reguliariai šiuo malonumu užsiimančius tiriamuosius. Paprasčiausiai hormonai veikia žmogaus smegenis, tad tuo pačiu aktyvina ir visus pojūčius.
  • Taip pat šis malonumas gali sumažinti širdies susirgimų riziką. Žinoma, bet koks fizinis aktyvumas gerina širdutės veiklą. Jeigu nenorite sportuoti, tokiu atveju seksas yra puikus pasirinkimas.
  • Žinoma, tai puikus būdas numesti svorio ir tuo pačiu gydyti kraujotakos ligas. Sekso metu galima sudeginti net iki 500 kalorijų.
  • Seksas gali pagerinti ir Jūsų psichologę būklę. Nors psichologai jo negali rekomenduoti kaip vaisto, tačiau tiesa viena, kad meilė tikrai padeda geriau  jaustis. Tad ir sekas turėtų būti reguliarus ir kiekvieną dieną.
  • Dar viena privalumas yra tai, kad seksas gali visiškai sumažinti nemalonius skausmus. Jeigu jus kankina migrena, tokiu atveju lovos žaidimai turi būti kasdieninis Jūsų pasirinkimas.
  • Galiausiai, jeigu norite stipresnės imuninės sistemos, tokiu atveju meilės žaidimai taip pat turi būti reguliarūs.

Saugus seksas turi būti prioritetas

Žinoma, seksas bus naudingas tik tokiu atveju, jeigu jis bus saugus, tad nepamirškite pasirūpinti ir tinkamomis apsaugos priemonėmis. Siekiantiems išvengti lytiškai plintančių ligų būtini prezervatyvai. Taip pat siūlome pasirinkti patikimą partnerį, kuris užtikrins saugią meilę.

Taigi, kuo daugiau saugaus sekso – tuo Jūsų gyvenimas bus gražesnis. Gerai jausitės, pagražinsite savo kūno linijas, galiausiai, kasdienybė taps šviesi. Jeigu jau pamiršote ką reiškia geras seksas – susiraskite partnerį, kuris padės vėl prisiminti jaunas dienas.

Pagal Homosanus.lt