Kaip sutaupyti pinigų skrendant į kitus kraštus?

Pigus skrydziai

Norite pakeliauti po pasaulį, bet galvojate, jog tam reikės didžiulės pinigų sumos? Šiek tiek klystate – skristi į kitus kraštus dabar yra be galo pigu. Bendrovės Rainair lėktuvų bilietai, pasak patyrusių keliautojų, yra vieni pigiausių. Juos užsisakyti galima internetu – užteks tam skirti vos kelias minutes. Skrydžiai vykdomi ekonomine klase, o tai yra vienas pigiausių ir greičiausių būdų norintiems pasiekti tam tikrus kraštus.

Skrydžiai iš Lietuvos vykdomi į įvairiausius pasaulio kraštus, bet aišku – kai kuriais atvejais teks atlikti persėdimus. Norintiems išvengti milžiniškų išlaidų, būtina suprasti, kad persėdimai yra ta priežastis, dėl kurios keliauti yra taip pigu. Žinoma, yra ir kitų būdų sutaupyti.

Verta žinoti, kad Lietuvoje veikia ne viena skrydžių bendrovė, galinti pasiūlyti palankias kainas. Štai, AirBaltic lėktuvų bilietai irgi yra siūlomi gana mažomis kainomis. Tiems, kuriems norisi išvengti didelių skrydžių išlaidų, rekomenduojama ne tik pasiruošti persėdimams. Jums reikės kantrybės, nes pigiausius bilietus teks tiesiogine to žodžio prasme – gaudyti. Kadangi iš Lietuvos į kitus kraštus kasdien skrenda daug žmonių, įprasta, kad visi jie nori keliauti kuo pigiau. Dauguma žmonių gaudo specialius pasiūlymus. Tai yra priežastis, dėl kurios Jums teks skirti nemažai laiko bilietų paieškai. Pigiausi skrydžių bilietai dažniausiai pasižymi tuo, kad keleivis turi kuo skubiau išvykti. Tai gali būti netgi ta pati diena, o neretais atvejais – privaloma išskirti vos po kelių valandų.

Nesvarbu ar Jus domina lėktuvų bilietai į Norvegiją, Ispaniją ar Azijos šalis – dauguma skrydžių būna su persėdimais ir visada yra nustatomi bagažo limitai. Jeigu bagažo limitai yra viršijami, tuomet tenka mokėti papildomai. Tad, jeigu mąstote kokiais būdais būtų galima sutaupyti pinigų, tiesiog gerai pagalvokite ar tikrai būtina su savimi gabentis didelį daiktų kiekį. Patartina su savimi turėti tik būtiniausius daiktus, o visą kitą bus galima įsigyti atvykus į pasirinktą šalį. Tuo labiau, kad kitose šalyse kainos yra netgi mažesnės nei Lietuvoje.

Jeigu Jums sunku rasti tinkamiausius skrydžius norimu laiku, tuomet pagalvokite apie kitus oro uostus. Pavyzdžiui, jeigu norimai dienai negaunate bilietų iš Vilniaus oro uosto, tuomet pasižiūrėkite į aplinkinių šalių pasiūlymus. Štai, skrydžiai iš Varšuvos ar iš Rygos gali būti kuo puikiausia alternatyva. Tuo labiau – galite rasti netgi ir dar mažesnes skrydžių kainas.

Tiesiog, norintiems sumažinti keliavimo išlaidas, reikėtų nusiteikti, kad tam prireiks laiko.