Atostogų būstas Palangoje

Vasaros metu būtų sunku rasti tautiečių bent savaitgaliui neaplankiusių, populiariausiu Lietuvos kurortu tituluojamos, Palangos. Juk kokia vasara nesuvalgius vaflio su šokoladu iš kiosko Basanavičiaus gatvėje ar nepalydėjus saulėlydžio tilto gale. Kiekvienam iš mūsų planuojant tokias tipines atostogas prireikia pasidomėti nakvynės paslaugomis Palangoje, kurios pasirinkimai svyruoja nuo močiučių prie gatvės siūlomų kambarėlių iki prabangiausių apartamentų žymiausiuose viešbučiuose.
Du pagrindiniai rodikliai pagal kuriuos išsirinksite būstą atostogoms Palangoje – tai jūsų biudžetas bei poreikiai.
Jau minėtieji močiučių ,,apartamentai’’, kurių pasiūla niekada nemažeja leidžia kurorto lankytojams įsikurti savaitgaliui neviršijant 25 Eur biudžeto. Tačiau dažnu atveju toks būstas nesuteiks jums malonumo pasinaudoti vonia (lauko kriauklė – geriausiu atveju), o kartais net ir viešuoju tualetu teks dalintis kartu su kitais miesto svečiais. Toks būstas dažnai sužavi jaunuolius, norinčius pigiai praleisti savaitgalį pajūryje, o kambario ieškančius tik trumpam miegui tarp nesibaigiančių pramogų.
Norintiems gyventi geriau, bet neišleisti daug praktiškiausias variantas – įsikurti standartiniame poilsio namų kambaryje ar ne pačiame prabangiausiame viešbutyje, kur į kainą bus įskaičiuoti ir kuklūs pusryčiai. Tokio tipo dviviečių kambarių nuoma Palangoje – kaina 25 – 50 Eur. Šis variantas puikiai tinką daug laiko praleidžiantiems paplūdimyje, tyrinėjant miestą ar aktyviai pramogaujant, o į jaukų kambarį grįžtantiems pailsėti ir pasidžiaugti ramybe.
Galintys skirti 50 -100 Eur būsto nuomai sulaukia tobulo aktyvaus, bet kartu ir atpalaiduojančio poilsio balanso. Ne retais už tokią kainą viešbutyje gausite ne tik kambarį, bet ir maitinimą keliskart per dieną. Taip pat bus įskaičiuotas laikas poilsiui baseinuose bei pirčių kompleksuose. Šis varinatas labai tinkamas atostogaujant su šeima ar mažamečiais vaikais.
Trumpalaikė apartamentų nuoma Palangoje viršijanti 100 Eur leis pasirinkti aukštos klasės liukso kambarį ir visą savaitgalį mėgautis ne tik baseinų, pirčių kompleksu, bet ir įvairiausio tipo atpalaiduojančiomis SPA procedūromis. Žinoma pusryčiai bei vakarienė įskaičiuota, o šokoladukas ant pagalvėlės garantuotas.