Vonios kambario baldų pasirinkimas, montavimas bei priežiūra

Nors kai kuriems vonios kambario įrengimas bei priežiūra gali atrodyti ne itin svarbus dalykas, mes manome jog nuo to, kaip atrodys jūsų vonios kambarys, taip jausitės ir jūs patys. Žinoma, kadangi visų poreikiai yra labai skirtingi, vieniems vonios kambarys yra reikalingas tik higienos palaikymui. Tačiau tiems, kuriems vonia yra atsipalaidavimo šaltinis bei ramybės oazė, jos dizainas yra ypač svarbus.

Pradedant galvoti apie vonios kambario baldų parinkimą, svarbu nuspręsti kiek ir kokius baldus statysite. Svarbu jog vonios kambario erdvė nebūtų užgožta nereikalingais baldais ar detalėmis. Esminiai baldai, kurie privalo stovėti vonios kambaryje yra: dušo kabina arba vonia, kriauklė, spintelių komplektas, veidrodis, gyvatukas, unitas bei žinoma kitos, higienai reikalingos priemonės. Visų pirma, pasirūpinkite, kad vonios kambario baldai būtų kokybiški ir ilgaamžiai. Tai yra labai svarbus aspektas kadangi vonios kambaryje kasdien kaupiasi drėgmė, kuri patenka ant baldų, taip juos gadindama. Taip pat, dėl drėgmės gali atsirasti pelėsis, kuris yra sunkiai panaikinamas paprastomis priemonėmis. Taigi, išsirinkus tikrai patvarius vonios kambario baldus pasirūpinkite ir tinkamu jų montavimu. Šį darbą patikėkite profesionalams.

Vonios kambario baldai internetu

Kaip jau įprasta, dažniausiai vonios kambario baldai tokie kaip spintelės yra gaminami iš medžio. Tai yra natūralus ir įprastas variantas, kuris tiks tiek klasikinio, tiek modernaus tipo vonioje. Tam, kad baldai būtų kiek įmanoma labiau atsparūs drėgmei, jie yra gaminami iš laminuotų medžių drožlių ir dulkių plokščių. Papildomai yra naudojamas ir vandeniui atsparus gruntas bei akriliniai dažai. Žinoma, vien papildomai nuo drėgmės apsaugoti vonios kambario baldai negali išlaikyti idealios kokybės ir ilgaamžiškumo. Tam, kad jie išliktų estetiški bei kokybiški ilgą laiko tarpą yra būtina periodiška baldų priežiūra. Tiek dušo kabiną, tiek visus kitus baldus, tokius kaip unitazą ar kriauklę būtina valyti su specialiomis valymo priemonės, kad jos neprarastų estetiško vaizdo bei netaptų senais, surūdijusiais daiktais.

Taip pat, kaip baldų priežiūra, jų montavimas yra labai svarbus procesas. Todėl neapsigaukite išsirinkdami nepatyrusius ir neatsakingai savo darbą atliekančius meistrus. Unitazas bei dušo kabina turi būti pastatyta pagal visus reikalavimus. Plytelės suklijuotos tvarkingai.