Nauji standartai, kurie padės sukuri šiuolaikišką vonios kambarį

Vonios kambarys – vieta, kurioje galime atsipalaiduoti po sunkios darbo dienos bei nuplauti visus, mus slengiančius rūpesčius. Todėl, ji turi būti švari bei žinoma tvarkingai įrengta. Tačiau siekiant maksimalaus rezultato ir norint suskurti spa tiesiog savo namuose, svarbu pamiršti standartinį vonios kambario dizainą ir pagalvoti apie naują, šiuolaikišką vonios kambario stilių.

Pirmas svarbus elementas, kuris pavers jūsų vonios kambarį modernia erdve yra iš kokybiškos keramikos ar natūralaus medžio pagaminti vonios kambario baldai. Būtent toks vonios baldų derinys yra ypač vertinamas visame pasaulyje. Tamsaus ąžuolo, beržo ar kitos medienos bei keramikos junginys yra universalus sprendimas, kuris gali būti pritaikytas bet kuriam stiliuj. Taigi, nesvarbu ar jūsų vonios kambarys bus klasikinio ar skandinaviško stiliaus, jis atrodys dar unikaliau jeigu jame dominuos medinės spintelės, keramikinė vonia, kriauklė bei kiti vonios baldai.

Dar vienas svarbus aspektas, norintiems turėti šiuolaikišką vonios kambarį yra apšvietimas bei formų paprastumas. Būtent toks derinys puikiai atitinka visus architektūrinius interjero sprendimus. Kitaip tariant, atvira dienos šviesa suteiks jaukumo bei pabrėš jūsų vonios kambario privalumus. Tuo tarpu formų paprastumas, suteiks funkcionalumo ir praktiškumo. Šiuo atveju, labai svarbu paminėti jog bene svarbiausia vonios kambario interjero detale tampa klozetas. Nors kai kuriems gali pasirodyti jog klozetas yra tik elementarus santechnikos prietaisas, kuriuo per daug rūpintis nereikia, tai tikrai netiesa. Išskirtinis unitazo dizainas gali visiškai pakeisti jūsų vonios kambarį.

klozetas gera kaina

Tiek patogu, tiek modernu

Kalbant apie unitazą bei jo savybes, svarbu paminėti jog naujaisiais standartais patobulintas unitazas turi higieninį dangtį su bide funkcija. Tai yra ypač modernus ir patogus variantas didelėms šeimoms bei viengungiams. Be to, būtent toks klozetas atrodo labai išskirtinai. Tačiau pirmiausiai, tokio tipo klozeto dangčiai turi antimikrobinių savybių. Jų dėka bakterijos bei mikrobai neišsisklaido po vonios kambario erdvę, o yra maksimaliai sulaikomi. Taip pat, unitazai turintys bide funkciją padeda palaikyti švarą bei yra lengviau prižiūrimi ir išvalomi.

Nusprendėte jog modernus vonios kambario interjeras yra skirtas būtent jums? Nieko nelaukite ir pradėkite planuoti vonios kambario interjerą jau šiandien. Tik jauki, švari ir moderni erdvė padės pajusti tikrąją ramybę.