Maljorkoje galima ne tik degintis ir maudytis

Planuojate atostogas Maljorkoje? Turbūt pagalvojote, kad septynias ar dešimt dienų tiesiog drybsant pliaže gali atsibosti, todėl norime pasiūlyti susipažinti su kitomis pramogomis ir idėjomis, ką galima nuveikti Maljorkoje. O nuveikti galima išties nemažai, pradedant nutrūktgalviškomis maudynėmis vandens pramogų parkuose, baigiant paslaptinga kelione tamsiuose požeminiuose urvuose. Jeigu domitės pasiūlymu „Maljorka: viskas įskaičiuota“, nepamirškite ir šių veiklų:

Vandens pramogų parkai. Maljorkoje galima maudytis ne vien Viduržemio jūroje, bet ir ekstremalių vandens pramogų parkuose. Jų yra ne vienas ir kiekviename jų galite rasti įvairiausių rūšių vandens čiuožyklų, sūkūrinių vonių ir kitokių baseinų su skirtinga vandens temperatūra, sūkūrių ar keliamų bangų tipais.

Žygiai po kalnus. Maljorka – tikrai nėra plokščia ir nuobodi sala – čia nuostabi gamta ir daugybė miškingų kalnų ir kalvelių, kuriuoe žavi kerinti ir visokiais Viduržemio kvapais viliojanti gamta. Galite atrasti ne vieną organizuojamą žygį po salos gamtą ir kalnus, pasirinkti galite pagal savo jėgas ir norus – yra tiek pusės dienos trukmės žygių, tiek visos ar net dviejų dienų trukmės pažintinių kelionių po salą.

Nardymas. Koks apsilankymas Viduržemio saloje be pasigrožėjimo povandenine augalija ir gyvūnija? Kiekvienoje Viduržemio saloje keliautojai ne tik mėgaujasi nuostabaus grožio paplūdimiais, bet ir tuo, kas slypi po žydromis bangomis. Išsinuomoti nardymo įrangą ir pastebėti povandeninį pasaulį galite ir Maljorkoje.

Apsilankymas „Drakono urvuose“. Maljorka garsėja po uolėtomis kalvomis susiformavusiomis olomis – tai požeminių ežerų ir vandens telkinių kompleksas, kuriame stūkso stalaktitų ir stalagmitų virtinės. Vienas iš šių ežerų – Martelio ežeras – yra laikomas vienu didžiausių požeminių ežerų pasaulyje.

Taigi, Maljorka – nuostabi ir daug netikėtumų slepianti sala, į kurią verta atvykti ne vieną kartą. „Maljorka viskas įskaičiuota“ – puikus tiek žiemos, tiek vasaros atostogų pasirinkimas