Kaip susigarbanoti plaukus?

garbanoti plaukai

Susigarbanoti plaukus galima įvairiais būdais, priklausomai nuo norimo rezultato ir turimų priemonių. Šiame straipsnyje aptarsime keletą populiariausių metodų, kurie padės jums pasiekti puikias garbanas namuose. Pasirinkdami tinkamą metodą, galėsite lengvai susikurti norimą įvaizdį ir džiaugtis gražiai atrodančiais plaukais.

Plaukų garbanojimas su garbanojimo žnyplėmis

Plaukų garbanojimas su garbanojimo žnyplėmis yra vienas iš populiariausių metodų. Pradėkite nuo švarių ir sausų plaukų. Naudokite plaukų kremus, kurie padės apsaugoti plaukus nuo karščio ir užtikrins ilgesnį garbanų išsilaikymą. Plaukų kremai taip pat padeda išlaikyti plaukų drėgmę ir apsaugo nuo pažeidimų, kuriuos gali sukelti karštis. Padalykite plaukus į kelias dalis, kad būtų lengviau dirbti su mažesnėmis sruogomis. Pasirinkite nedidelę plaukų sruogą ir apvyniokite ją aplink garbanojimo žnyples. Laikykite 5–10 sekundžių, priklausomai nuo norimo garbanų tankumo. Atleiskite ir leiskite garbanoms atvėsti, kad jos geriau išsilaikytų. Po garbanojimo, kad garbanos išliktų ilgiau, naudokite plaukų laką. Purkškite laką tolygiai per visą plaukų ilgį, kad užfiksuotumėte rezultatą. Plaukų lakas padeda išlaikyti garbanas ir suteikia joms papildomo blizgesio.

Plaukų garbanojimas su plaukų suktukais

Plaukų garbanojimas su plaukų suktukais yra natūralus būdas susikurti garbanas be karščio. Pradėkite nuo šiek tiek drėgnų plaukų ir tepkite plaukų kremus, kurie padės išlaikyti garbanų formą ir apsaugoti plaukus nuo pažeidimų. Pasirinkite tinkamo dydžio plaukų suktukus, priklausomai nuo norimo garbanų dydžio. Apvyniokite plaukų sruogą aplink suktuką ir užfiksuokite, kad plaukai laikytųsi vietoje. Leiskite plaukams visiškai išdžiūti natūraliai arba naudokite plaukų džiovintuvą su difuzoriumi, kad paspartintumėte procesą. Išimkite suktukus ir švelniai suformuokite garbanas pirštais, kad jos atrodytų natūraliai. Norėdami ilgiau išlaikyti garbanas, purkškite plaukų laką per visą plaukų ilgį. Tai padės išlaikyti garbanų formą ir apsaugoti jas nuo išskyrimo.

Natūralūs metodai

Vienas iš paprasčiausių būdų susigarbanoti plaukus – pinti kasas. Nuplautus ir šiek tiek drėgnus plaukus padalinkite į kelias dalis ir supinkite kasas. Palikite jas per naktį ir išimkite ryte, kad gautumėte natūralias bangas. Kitas metodas – naudojant šluostes ar marškinėlius. Supjaustykite seną šluostę arba marškinėlius į juosteles. Apvyniokite plaukų sruogas aplink juosteles ir užriškite, kad jos laikytųsi vietoje. Palikite per naktį arba kelias valandas, kol plaukai visiškai išdžius. Išimkite juosteles ir mėgaukitės natūraliomis garbanomis, kurios atrodys natūraliai ir gražiai. Plaukų garbanojimas be karščio gali būti atliekamas ir naudojant putų volelius. Šie metodai apsaugo plaukus nuo karščio pažeidimų ir suteikia natūralių garbanų efektą.

Plaukų priežiūra

Norint užtikrinti, kad jūsų garbanos išliktų ilgai ir atrodytų natūraliai, būtina naudoti tinkamas plaukų priežiūros priemones. Plaukų kremai padeda išlaikyti plaukų drėgmę ir užtikrina, kad garbanos išliktų minkštos ir elastingos. Plaukų kremai taip pat padeda apsaugoti plaukus nuo pažeidimų, kuriuos gali sukelti dažnas formavimas. Plaukų lakas suteikia papildomą sukibimą ir padeda išlaikyti garbanas visą dieną. Svarbu pasirinkti laką, kuris neapsunkins plaukų ir nesukels jų standumo, kad garbanos atrodytų natūraliai. Rūpinkitės savo plaukais, kad jie visada atrodytų sveiki ir žvilgantys. Naudokite kokybiškus plaukų šampūnus ir kondicionierius, kurie padės išlaikyti plaukų sveikatą ir grožį. Reguliariai kirpkite plaukų galiukus, kad išvengtumėte lūžinėjimo ir išsausėjimo.