Moterų šukuosenų mados

Woman's hair

Pabodo banalūs plaukai ir norisi kažko naujo? Jei taip, tai atėjo laikas apsilankyti pas stilistą. Tačiau kokie plaukų stiliai madingi šiuo metu? Šiame straipsnyje sužinosite madingiausias šių metų šukuosenas. 

Tiesūs plaukai

Tai turbūt moterų tarpe labiausiai dominuojanti šukuosena. Šio stiliaus plaukus galima pamatyti dažniausiai, nes tai daugumai reikalauja mažiausiai pastangų. Tokia šukuosena vyrauja ne tik tarp viešumoje sutinkamų moterų, bet superžvagždžių tarpe. Visiškai tiesūs plaukai, nesvarbu ilgi ar trumpi, tinka praktiškai kiekvienai veido formai, todėl tai, daugelį metų išlieka populiariausiu plaukų stiliumi.

Kuodai

Aktyvioms bei skirinčioms mažiau laiko šukuosenoms, moterims gera žinia – į madą atėjo įvairūs plaukų kuodai. Tai puikus išsigelbėjimas moterims nenorinčioms kiekvieną dieną alinti plaukų šampūnu ar kitomis priemonėmis. Taip pat, tai greitas ir paprastas sprendimas merginoms, kurioms pabodo vejyje išdarkyti bei nekontroliuojami plaukai. Egzistuojantis kuodų įvairovė garantuoja tinkamą šukuoseną kiekvienai.

Garbanos

Tai džiugi naujiena natūralias garbanas turinčioms moterims – garbanos grįžta į madą! Žinoma neverta nusiminti toms, kurios turi natūraliai tiesius plaukus. Geriausi stilistai šiais laikais cheminio sušukavimo procedūros metu sugeba itin tiesius plaukus paversti garbanotais. Garbanoti kirpčiai madingi įvairaus ilgio, minkšti, purūs ar griežtų linijų.

Žvilgantys plaukai

Tai pradžioje minėtų, teisių plaukų, patobulinimas. Tai buvo itin populiaru praeitais metais, socialinių tinklų žvaigždžių tarpe, tačiau ne ką mažiau ryški tendencija ir šiais laikais. Siekiant išgauti blizgesį naudojami įvairūs serumai. Verta nepamiršti, kad tokiems plaukams prižiūrėti reikalingas dažnesnis lankymasis pas stilistą bei kruopšti priežiūra namuose. 

Aksesuarai plaukams

Tai plaukų kaspinėliai, segtukai ir lankeliai, galintys puikiai pasitarnauti itin karštomis dienomis. Tai ne tik funkcionalumas plaukų formavimo srityje, bet ir populiarūs papuošalai, kuriuos dabar galima pamatyti ne tik mergaičių tarpe, bet ir įžymybių gretoje. Nors šie aksesuarai skiraisi savo formomis ir stiliumi, tačiau jie gali būti pritaikyti bet kuriai šukuosenai.

Taigi, moterims norinčioms pakeisti savo įvaizdį, geriausia pradėti nuo šukuosenos. Tai ne tik mados sekimas, bet ir būdas išreikšti save. Vyrauja įvairiausių moterų kirpimų, todėl išsirinkti sau geriausiai tinkantį gali bet kokios veido formos ar išvaizdos moteris.