Safyrai – šie akmenys nustebins įdomiais faktais

Safyrų grožis gali ne tik praskaidrinti jūsų dieną, bet ir taip pat – maloniai šildyti visą gyvenimą. Tačiau svarbu akcentuoti ir tai, kad šie akmenys yra labai svarbūs ne tik dėl estetinės funkcijos, bet ir taip pat gali jus nustebinti labai domiasfkatais apie save. Taigi, kviečiame sužinoti apie tai daugiau. 

  1. Svarbu pasakyti, kad papuošalai su tam tikrais akmenimis yra labiau skirti nešioti tik tam tikrais metų laikais. Tačiau safyrai – maloni išimtis: papuošalus būtent su šiais akmenimis, galėsite nešioti ištisus metus. Taigi, tai yra tikrai puikus pasirinkimas, kadangi jums nereikės laukti ypatingo liko, tokiu papuošalu galėsite puoštis kada tik panorėsite.
  2. Visgi, ne paslaptis ir tai, kad dauguma iš mūsų pasirenkame neapsiriboti vos vienu akmeniu, norie jų ir daugiau. Tas pats pasakytina ir apie tauriuosius metalus. Tačiau verta žinoti ir tai, kad tam tikri akmenys  dera su tam tikrais kitais akmenimis arba tauriaisiais metalais. Ne išimtis yra ir  safyrai. Taigi, kas pasakytina apie juos? Taigi, svarbu atminti, kad safyrai puikiai dera su deimantais bei auksu.
  3. Kas gali būti geriau už gražų bei prabangų akmenį? Galbūt, tik gražus bei prabangus akmuo bei galimybė rinktis iš įvairių spalvų? Verta pasakyti, kad būtent tai ir galioja, kai kalbame apie safyrus  jie gali būti ir rožiniai, ir geltoni, ir žali, ir oranžiniai… Tad rinkitės tai, kas patinka labiausiai. 
  4. Ko gero, visi puikiai žinome garsųjį Napoleoną Bonapartą. Belieka tik pridurti, kad ir jis yra neatsiejamas nuo šių brangiųjų akmenų, kadangi savo žmonai buvo įteikęs žiedą būtent su safyru. 
  5. Verta akcentuoti ir tai, kad ypač daug metų buvo tikima, jog šis akmuo turi ir gydomųjų savybių – gydo ligas, šalina įtampą bei stresą, o taip pat ir suteikia daugiau vidinės ramybės bei išminties. 
  6. Papuošalai su safyrais yra ne tik dėmesio vertas pasirinkimas, tai – dovana sau ar kitam, kuri džiugins visą likusį gyvenimą. Na, o, jei tokią dovaną norite išrinkti greitai bei patogiai, tai turėtumėte daryti internetu.