Kaip papuošti medaus tortą?

Kaip papuošti medaus tortą?

Ne paslaptis, kad būtent medaus tortas yra vienas populiariausių konditerinių gaminių mūsų šalyje, Ir, nieko keista, kodėl taip yra – šis tortukas iš tiesų mus turi kuo sužavėti: puikus jo skonis ir aromatas pradžiugina ne tik atėjus tam tikrai progai, bet ir taip pat gali tapti puikiu desertu įprastą dieną. Belieka tik pridurti, kad šio gaminio populiarumas yra toks didelis, kad nedaug tortai noriai perkami ne tik prekybos centrų ar kepyklėlių, bet ir taip pat didelė dalis žmonių juos gamina savo namuose. Na, o, kai tortas yra gaminamas namuose, tai tokiu atveju, tenka pagalvoti ir apie tai, kaip ir, kuo jį papuošti. Na, o, kad nepritrūktumėte idėjų, siūlome atkreipti dėmesį į šiuos pasiūlymus. 

Pasitelkite trafaretus

Vienas paprasčiausių bei greičiausių būdų papuošti medaus tortą, yra trafaretų naudojimas. Belieka tik pridurti, kad šiandien jų yra ypač įvairių, todėl tikrai raiste, kuo papuošti savo rankų darbo tortuką. Taigi, viskas, ką jums tereikia padaryti, tai – tik pasirinkti norimą trafaretą bei žaliavą kurią naudosite barstymui (tai gali būti cukraus pudra, aguonos, cukriniai pabarstukai, kokosų drožlės ir t.t.).

Gyvos gėlės

Gyvos gėlės yra dar vienas puikus pasirinkimas torto puošimui, ypač, jeigu tai vyksta vasarą. Taigi, tik apsižvalgykite, kokių gėlių yra jūsų sode ar kieme, ir naudokite jas tortui puošti. 

Prieskoninės žolelės

Jeigu norisi ypač subtilaus papuošimo, verta rinktis prieskonines žoleles, jos suteiks ypatingo žavesio. Taigi, puikiai tiks mėtos, pipirmėtės, čiobreliai, šalavijai ir t.t.

Cukatai

Atėjus šaltajam  metų laikui, vis dažniau ir dažniau atsigręžiame į cukatus ir juos naudojame ypač įvairiais atvejais. Belieka tik pridurti, kad būtent jie puikiai tinka ir šio torto puošimui. Taip pat dar daugiau info rasite ir čia http://www.kaunogerbuvis.lt/paslaugos/maistas-i-namus/