iPhone 12 ekrano keitimas

2020 metų spalio 23 dieną buvo oficialiai pristatytas iPhone 12 išmanusis telefonas. Kaip jau visi žinote, tuo metu pasaulyje buvo pats Covid – 19 pandemijos įkarštis, todėl natūralu, kad šis pristatymas vyko tik virtualiai. Kaip ten bebūtų, tačiau iPhone 12 kaip mat sulaukė didelio susidomėjimo, nes pristatė nemažai naujų naudojimosi funkcijų vartotojams. Kai kurie ištikimiausi Apple produkcijos gerbėjai ilgai laukė šio išmaniojo telefono pasirodymo.

iPhone 12 pasirodė visuomenei su nauju dizainu. Jis turi 6,1 colio OLED ekraną, net dviejų objektyvų fotoaparatą, MagSafe technologiją, A14 procesorių ir palaiko 5G ryšį. Kartu su šiuo telefonu buvo pristatytas ir iPhone Mini (5,4 colių ekranu). Šiomis dienomis, kai jau yra išleistų ir daugiau naujesnių Apple modelių (13 bei 14 versijos), iPhone 12 galima įsigyti daug pigiau, nei 2020 metais.

Ištikimi iPhone gerbėjai dievina visus šios serijos modelius, tačiau, kad ir kokie geri jie bebūtų, kartais nutinka taip, kad jiems būna reikalingas ekrano keitimas. Kartais dėl elektronikos gedimų, mechaninių pažeidimų ar tiesiog netyčia jų ekranai gali skilti ar sutrūkinėti. Kadangi tai specifinis Apple produktas, reikia rasti tikrai patikimus remonto meistrus. iPhone 12 ekrano keitimas turi būti patikėtas tik profesionalioms rankoms.

Kur kreiptis, jei jums įskilo iPhone 12 ekranas?

Pasidomėkite internetu, kurios telefonų taisyklos specializuojasi būtent iPhone remonto srityje. Tik tokiose vietose jums bus ne tik kokybiškai atliktas darbas, bet meistrai dar ir turės visus reikalingus keitimo komponentus vietoje. Labai svarbu, kad iPhone 12 ekrano keitimas būtų atliktas tik su originaliomis detalėmis.

Pasidomėkite, kiek tokios paslaugos kainuoja ir per kiek laiko jos atliekamos. Tai taip pat leis susidaryti tam tikrą nuomonę apie telefonų taisyklos reputaciją.

Verta sužinoti, gal toje pačioje taisykloje jums gali suteikti ir kitas paslaugas, susijusias su iPhone 12 telefonu, pavyzdžiui, galinio stiklo pakeitimas, lietimui jautraus stikliuko remontas. Taip pat gal vietoje tvarko ir baterijas ar krovimo lizdus. Kuo daugiau paslaugų su konkrečiu produkto modeliu įmonė gali atlikti – tuo ji patikimesnė.