Geriausios ausinės žaidimams

Mėgstate vakarus praleisti prie kompiuterio ar konsolės? Bet kas gali būti geriau nei žaisti tuos pačius žaidimus internetu kalbant su draugais. Tam puikiai pasitarnauja specialios žaidimų ausinės, apie kurias skaitykite žemiau.

  1. SteelSeries Arctis Pro

Tai vienos geriausių žaidimų ausinių šiandienos rinkoje. Patogūs ausų kaušeliai leis pasinerti į žaidimų pasaulį net ir kelioms valandoms, nejaučiant jokio diskomforto. Garso kokybė leis pasijausti tarsi būtumėt žaidimo dalis, o tobulai integruota aplinkos atpažinimo sistema leis pojūčius nukelti į kitą lygį. Šios ausinės puikiai pritaikytos kompiuteriams bei Playstation 4 konsolėms. Tai tikrai nėra pats pigiausias pasirinkimas, nes jų kaina siekia 250 eurų, tačiau išbandžius ir pajutus ką reiškia tikras garsas nenusiviltumėte. 

  1.  SteelSeries Arctis 1 Wired

Ieškantiems pigesnio varianto, rekomenduojama įsigyti kitas, to pačio gamintojo siūlomas, ausines. Šios ausinės žaidimams priešingai nei prieš tai minėtos pritaikytos ir tokioms konsolėms kaip Xbox ar Switch, todėl tai puiki naujiena šių konsolių gerbėjams. Komfortiškas dizainas leis net keliom valandom pilnai pasinerti į kitą pasaulį, o nepriekaištinga garso kokybė leis išgirsti net ir menkiausius žaidimo aplinkos triukšmus. Taip pat šios ausinės turi integruotą mikrofoną, todėl jos puikiai tinka žaidimams komunikuojant su draugais. Geriausias šių ausinių pliusas – kaina. Šio įrenginio kaina siekia vos 60 eurų.

  1. HyperX Cloud stinger

Tai taip pat biudžetinio stiliaus ausinės, kurios leis mėgautis puikia garso kokybe neišleidžiant milžiniškų pinigų. Šių ausinių kaina siekia vos 35 eurus, tačiau kokybės atžvilgiu niekuom nenusileidžia nuo prieš tai minėtų. Standartinė ausinių jungtis leidžia ausines prijungti prie bet kurio prietaiso, nesvarbu ar tai kompiuteris, konsolė ar mobilusis telefonas. Integruotas mikrofonas leis bendrauti su draugais žaidžiant žaidimus internetu be jokių problemų ar trikdžių.

Taigi, ieškantiems geriausių ausinių žaidimams pirmiausia patartina nuspręsti kokią pinigų sumą tam galite išleisti. Norintiems patirti maksimalius pojūčius žaidžiant, nesvarbu kokia kaina, tai rekomenduojama rinktis geriausias šiuo metu esančias rinkoje ausines SteelSeries Arctis Pro. Norintiems sutaupyti, bet taip pat mėgautis gera garso kokybe siūloma įsigyti panašias, prieš tai minėtas ausines.