Nauji minimalistinių papuošalų vėjai

Tikriausiai pastebėjote, jog jau keletą sezonų itin garsiai kalbama apie akį traukiančius ekstravagantiškus auskarus, masyvius ar juosmenį siekiančius kaklo vėrinius, kurie užgožia bet kokius kitus stiliaus elementus. Tačiau toks perdėtas ekstravagantiškumas galiausiai pradeda varginti ir, nori nenori, akys pradeda ieškoti ramaus minimalizmo. Neįprastų, akį rėžiančių formų šalininkai dažnai klausia: ką Jums duoda ar pasako mažytės, ir, rodos visos kaip viena vienodos, minimalistinių papuošalų formos?

Tuo tarpu, minimalistinių papuošalų kūrėjai nesutrinka ir turi kuo atremti tokį klausimą. Anot jų, akies nerėžiantys papuošalai išlaiko minimalistinį charakterį su jam būdingomis griežtomis, aiškiomis ir suprantamomis formomis. O linijų grynumas sufleruoja turinį, kurį sukuria kiekvieno žmogaus individuali fantazija. Šie kūrėjai sako, jog už jų kūrybos slepiasi begalinė aibė netikėčiausių inspiracijų. Sakykim, moters veido ar kūno linijos, dangaus, žemės ir augmenijos elementų užuominos…

Taigi, teigdami, jog minimalistiniai papuošalai – nuobodu ir nestilinga, rizikuojame patys tapti „neskoningais“ pašnekovais. Skirtingomis progomis pasipuošę vis skirtingais gintaru, mineralais, medžiu ar stiklu inkrustuotais minimalistinio stiliaus papuošalais galime susikurti savitą ir originalų savo aprangos stilių.

Be to, tokie papuošalai gali būti tikras išsigelbėjimas veiklioms moterims, negalinčioms skirti pernelyg daug laiko drabužių ir aksesuarų derinimui. Keletas turimų minimalistinio stiliaus auskarų, grandinėlių su vienokiu ar kitokiu tauriojo akmens ar mineralo pakabuku leis Jums skoningai pasipuošti ir puikiai atrodyti bet kokioje aplinkoje: vakarėlyje, biure ar mėgaujantis karštu kavos puodeliu su draugėmis lauko kavinėje.

Tad norėdamos visuomet būti stilingos ir elegantiškos, nepagailėkite laiko pasidomėti rankų darbo minimalistinių papuošalų pasiūla prekybos vietose ar internetinėse parduotuvėse. Norėdamos plačiau sužinoti apie šiuos aksesuarus, apsilankykite minimaltouch.lt.