Kur verta keliauti 2020-ais metais?

keliones 2020

Daugelis žmonių teigia ir kita dalis jiems pritaria, kad kelionės yra vienas geriausių būdų įpūsti į kasdienybę kuo daugiau gyvybės, atsipalaiduoti, pabėgti nuo rutinos ir galiausiai prisiminti, kad gyvenate. Juolab, šiuo metu kelionių galimybės labai atviros. Skrydžių bilietai gana pigūs, o pragyventi kitose šalyse galima už vieną eurą per dieną. Svarbiausia žinoti kaip ir tuo pačiu kur skristi.

Čia rasite pačius pigiausius pasiūlymus, kurie leis Jums nepermokėjus įsigyti pigų bilietą. Juk visos šalys unikalios ir visos vertos Jūsų dėmesio. Tačiau kurios bus lankiškiausios 2020-aisiais?

Jūsų dėmesiui – sąrašas sudarytas kelionių agentūrų ekspertų!

  1. Šiais metais vėl žadama pasiūlyti labai daug kelionių į Graikiją. Ir lietuviams šis pasiūlymas labai patinka, kadangi bilietai dažniausiai gana pigus, o kadangi šioje šalyje ir lietuviškos žiemos metu yra saulėtai – tai labai puikiai nuteikia.
  2. Taip pat prie kurortinių šalių yra priskinama Italija, kuri žavi ne tik puikiu oru, tačiau ir kultūros įvairove. Žinoma, Italija yra labai įvairi. Vieniems labiausiai patinka šiukšlingasis Neapolis, kai tuo tarpu kiti renkasi madas Milane.
  3. Bulgarija labai patinka tiems, kurie nori pigių, tačiau šiltų atostogų. Nors ši šalis negali pasiūlyti tokios aukšto komforto kaip seniai turistus priimančios pietinės šalys, tačiau dažniausiai viską atperka maža kaina. Juolab, gamta tikrai labai nuostabi.
  4. Kitais metais suaktyvės skrydžiai ir į Ispaniją. Lietuviai galės keliauti ne tik patogesniu laiku, tačiau ir pigiau. Vėlgi, ne tik į Madridą, tačiau ir kitus šalies miestus, kurie stebina savo unikalia gamta bei draugiškais žmonėmis.
  5. Galiausiai, vis dar labai populiarus pasirinkimas yra Turkija. Jeigu norite gulėti prie baseino ir dėl nieko nesukti galvos – tokiu atveju šis šalis yra geriausias pasirinkimas.

Kelionių krypčių daug ir kiekviena iš jų yra kažkuo ypatinga. Ir nors dažniausiai sakoma, kad svarbiausia yra kokybė, o ne kiekybė, tačiau keliaujant išties svarbu aplankyti kuo daugiau šalių. Tik tokiu atveju pavyks pamatyti, kokios jos visos yra unikalios ir kokia puiki yra Lietuva.