Kelionės į Belgiją mikroautobusu

Kelionė į Belgiją

Nuvykti į Belgiją mikroautobusu galima kiekvieną savaitės dieną, keleiviai paimami iš visos Lietuvos ir visos Belgijos, vežami nuo durų iki durų. Į Belgiją vežami patogiais mikroautobusais, maršrutu: visa Lietuva- Lenkija- Vokietija- Olandija- visa Belgija. Jeigu susiruošėt atostogaut, tai Belgijoje geriausias metas yra vėlyvas pavasaris ir vasara, kai  oras vidutiniškai sušyla iki dvidešimt laipsnių šilumos. Vasaros šalyje gaivios, nekankina šiluma, tačiau skėčio gali prireikti, o žiemos čia vėsios ir drėgnos. Šalies keliai  puikūs, todėl Belgijoje keliauti patogu ir paprasta.

Kodėl verta vykti su mikroautobusu?

Su mikroautobusu verta vykti, nes:

  • Transporto priemonės apdraustos KASKO ir privalomuoju CA draudimais, keleiviai apdrausti visos kelionės metu.
  • Komfortiškame mikroautobuse labai patogios reguliuojamos sėdynės, jaukus ir šiltas keleivių salonas, įrengta kokybiška TV ir garso aparatūra, oro kondicionierius, talpus bagažo skyrius.
  • svarbiausia- du profesionalūs, draugiški, patikimi ir paslaugūs vairuotojai.

Nuo ko priklauso siuntos kaina?

Siuntos kaina priklauso nuo siuntos dydžio, svorio paėmimo ir pristatymo vietos. Pervežami iš vietos į vietą įvairūs  naminiai gyvūnai.  Automobiliai, motociklai vežami vienviečiais ir dagiaviečiais tralais. Vežamos nestandartinės siuntos pagal  išankstinį susitarimą.

Kokio pasiruošimo reikalauja persikraustymas?

Persikraustymas reikalauja tinkamo pasiruošimo, kruopštaus planavimo ir tikslaus darbų atlikimo. Iš Belgijos į Lietuvą ir į Belgiją kraustymasis  bus žymiai lengvesnis ir greitesnis, jei kraustymosi paslaugas saugiai atliks profesionali komanda ir už suderintą kainą. Aukštos kvalifikacijos darbuotojų komanda daiktus supakuos, saugiai pakraus ir kokybiškai nugabens. Paslauga persikraustymas iš Lietuvos į Belgiją nesukels jums papildomo streso ir leis patogiai, lengvai bei greitai persikraustyti ar pergabenti vertingą, specialios priežiūros reikalaujantį krovinį.