3D kūno formų modeliavimas

Šiuolaikinis pasaulis, pilnas įvairiausių pavyzdžių, propaguojančių tobulų kūno linijų ir grožio kultą. Vieni laikosi dietų, derina sveiką mitybą ir sportą, užsiima kūno rengyba ir tobulinimu, sportuodami su profesionaliu treneriu. Tačiau tai užima daug laiko, užsispyrimo ir valios, todėl leidžiant galimybėms, galima rinktis kitą kelią – moderniausias estetinės chirurgijos paslaugas, padėsiančias pasiekti pageidaujamų išvaizdos pokyčių rezultatų per ganėtinai trumpą laiką. Įdomu tai, kad prieš planuojant plastines operacijas, iš anksto galima pamatyti būsimus rezultatus. Skamba neįtikėtinai, bet naudojant specialią 3D kūno modeliavimo programą yra nuskenuojama tam tikra kūno dalis, kurią norima pakeisti. Tuomet programa, pagal tam tikrus kriterijus ir nustatytus parametrus, sumodeliuoja tikėtinus operacijos rezultatus, pavyzdžiui, riebalų nusiurbimas nuo liemens, krūtinės pakėlimas ar didinimas.

Taip žmogui, kuris ryžtasi pokyčiams yra lengviau įsivaizduoti būsimos operacijos rezultatus ir  galutinai apsispręsti kurių procedūrų jam reikia. Tokį 3D erdvinį vaizdą, kaip atrodys jūsų būsimos kūno formos galima apžiūrėti iš visų pusių, todėl patogu su plastikos chirurgu aptarti matomą vaizdą iki smulkiausių detalių ir priimti racionaliai apmąstytą sprendimą operuotis arba ne. Kodėl verta rinktis 3D modeliavimo paslaugą? Visų pirma dėl keleto priežasčių:

  • jei ilgai svarstote dėl estetinės plastinės operacijos ir atidėliojate šį sprendimą, nes nelabai įsivaizduojate kaip atrodys galutinis rezultatas ją atlikus;
  • kai sunku apsispręsti dėl konkrečios procedūros ir dėl jos tinkamumo jūsų išvaizdai;
  • siekiant patenkinti savo smalsumą, norint save pamatyti su didesne krūtine, lieknesniu liemeniu, patobulinta nosimi ar kitomis kūno formomis.

Taigi atlikus 3D kūno modeliavimą, jūs galėsite pamatyti būsimą rezultatą ir pasirinkti labiausiai patikusį. 3D modeliavimas kūnui, leidžia rinktis nosies korekciją; veido ar krūtinės pakėlimą; antakių ar vokų korekcijas; skruostų implantus; lūpų, smakro ar veido odos bei įvairiausias krūtų korekcijas ar kūno modeliavimą.