Oro vėdinimo įrenginiai užtikrina komfortą ir puikią savijautą

Laikui bėgant, modernėja ne tik žmonės, bet ir pastatai. Šiuolaikinis žmogus, pirkdamas būstą ieško variantų su kuo taupesnėmis šildymo išlaidomis. Tuo tikslu, namai yra statomi kuo sandaresni ir kuo mažiau praleidžiantys oro. Tai įtakoja, jog naujausiuose pastatuose nevyksta joks natūralus oro vėdinimas, dėl to privaloma įrenginėti specializuotas vėdinimo sistemas.

Nevėdinamose patalpose oro užterštumas galimai yra didesnis nei judriose didmiesčio gatvėse. Sunkus oras patalpose lemia prastą savijautą, miego būklę. Taip pat kyla grėsmė pelėsiui vystytis.

Dauguma gyventojų, norėdami sutaupyti, atsisako vėdinimo sistemų įrengimo. Daugelis tiki, jog prasidarius langą, patalpos ganėtinai išsivėdins. Deja, tai yra tikrai ne praktiškas sprendimas. Atsidarius langą, į lauką yra išleidžiama šiluma. Tam apsisaugoti yra kuriami ekonomiški variantai, įrenginiai skirti ir būsto vėdinimui, ir šildymui , ir vėsinimui. Modernios vėdinimo sistemos užtikrina taupų ir greitą būdą patalpų oro atnaujinimui ir šilumos išlaikymui arba jos gavimui.

Kaip išvėdinti patalpas, nepraradus šilumos?

Naujausios vėdinimo sistemos suteikia galimybę skirtingai reguliuoti vėdinimo, šildymo ir vėsinimo lygį, bei bendrai jas valdyti. Tai yra geriausias sprendimas, užtikrinantis greitą šilumą ir švarų orą patalpose.

Puikiai oro kokybei užtikrinti yra sukurti oro ruošimo įrenginiai. Šie įrenginiai yra sudaryti iš oro skirstytuvų,   kurie atskiria ir perduodą švarų orą iš lauko. Oro ruošimo įrenginiai užtikrins pastovią temperatūrą patalpose, puikią oro kokybę.

Ši vėdinimo sistema, yra lengvai prisitaikanti. Oro ruošimo įrenginiai gali būti skirtingų tipų, tai leidžia užtikrinti kiekvieno pastato ir vartotojo poreikius. Taip pat, ši sistema yra lengvai įrengiama, montuojama prie lubų arba ant stogo, tad neužima daug vietos būste.

Svarbu yra tai, jog tiekiamas oras yra švarus ir higieniškas, na o jo patekimui į patalpas nereikia ortakių. Oras yra tiesiog įpurškiamas į patalpų vidų.

Oro ruošimo įrenginiai taip pat yra geras sprendimas energijos taupymui. Sistema neeikvoja patalpų šilumos ir apsaugo nuo temperatūros pertekliaus.

Daugiau apie vėdinimo sistemas galite sužinoti: ČIA