Vaikų žaidimų kambariai Vilniuje ir Kaune, kuriuos būtina aplankyti

Vaikų žaidimų kambariai

 

Šiais laikais vaikus auginti daug paprasčiau, o gal net ir įdomiau nei ankstesniais laikais. Bėgant metams ne tik valstybė, bet ir visa visuomenės skiria daug dėmesio tiek būsimoms, tiek jau esamoms mamos. Vaikus auginti tikrai patogu, humaniška, tiek mamoms, tiek tėčiams, tiek ir vaikams yra kuriamos erdvės, kuriose jie jaustųsi jaukiai. Vienos iš tų erdvių, į kurias tėvai vedasi savo mažylius yra vaikų žaidimų kambariai.

Kas yra vaikų žaidimų kambariai?

Vaikų žaidimų kambariai yra erdvės, kuriose vaikai gali leisti laiką. Įprastai ten būna galimybė laipioti, čiuožti nuo čiuožyklų, karstytis, bėgioti. Vaikų žaidimų kambariuose pilna įdomiausių žaislų, todėl ten kiekvienas vaikas suranda ką veikti. Šiuolaikiniuose kambariuose atsiranda vietos ir tėveliams, kurie gali prižiūrėti savo vaikučius ir tuo pačiu mėgautis vienas kito draugija, gerti kavą ir smagiai šnekučiuotis. Vaikų žaidimų kambariai yra skirtingi, o norint atsirasti tą savąją, reiki skirti laiko jo paieškoms.

Vaikų žaidimų kambariai Vilniuje

Vilniuje veikia daug vaikų žaidimų kambarių. Tikriausiai vieni žinomesnių yra „Arlekinas“, „Skraiduolis“, „Ledinukas“, „Oi, pelėda“, „KORI KORI“, „Kikilio lizdas“, „Liolipop“, „Uogienės diena“, „Čiuku čiuku“ ir kiti. Taip pat vaikai su tėveliais gali apsilankyti ne tik taip vadinamuose vaikų žaidimų kambariuose, bet ir kitose erdvėse, kurios pritaikytos vaikams. Pavyzdžiui, Vilniuje veikia „Vaflių baras“, kuriame galima paragauti išskirtinių vaflių ir pažaisti su įdomiais žaislais. O, pavyzdžiui, „Cosmos place“ praleisti laiką ne tik įdomiai, bet ir kūrybingai.

Vaikų žaidimų kambariai Kaune

Kaune, kaip ir Vilniuje yra pilna vaikų žaidimo kambarių, įdomesnių vienas už kitą. Tėveliai su savo mažyliais gali pasilinksminti šiuose: „Karkarlandas“, „Smuflandas“, „Deliuksta“, „Pripuciamospilys“, „Maži basi“, „Pokšt“, „Juokų maišelis“, „Basa blusa“ ir kiti.

Tiek Vilniuje, tiek ir Kaune tai tikrai ne pagrindiniai vaikų žaidimų kambariai. Jų yra išties daugiau ir kurį pasirinkti, gali spręsti tik patys tėveliai. Bet kuriuo atveju, reikia ieškoti tinkamo, kuriame malonu būtų būti ne tik mažyliams, bet ir patiems tėvams. Svarbiausia, kad vaikų žaidimų kambarys būtų saugus, įdomus, įtraukiantis, mylimas, tada ir kiekvienas klientas ten ras savo kertelę bei jaukiai ten leis laiką.