Kokią siuntų tarnybą išsirinkti?

Siuntų tarnyba

Dėl ypatingai išaugusių internetinės prekybos, žmonių migracijos ir kitų priežasčių neįtikėtinu greičiu išaugo siuntų siuntimo tiek vietinėje, tiek tarptautinėje rinkoje poreikis. Kurjerių paslaugomis kasdien naudojasi tūkstančiai vartotojų, o siuntų tarnybos dygsta lyg grybai po lietaus. Taigi, kaip neapsigauti ir pasirinkti geriausiai poreikius patenkinančią kurjerių tarnybą?

Visiems geriausiai žinoma lietuviška siuntų tarnyba yra LP EXPRESS – tai Lietuvos pašto prekės ženklas, teikiantis itin kokybiškas ir greitas siuntų pristatymo paslaugas. Tačiau Lietuvos mastu yra mažesnė tikimybė, kad siunta bus pristatyta pažeista arba, apskritai, dings.

Didesnės atsakomybės reikalauja siuntos, siunčiamos iš užsienio šalių. Tokias paslaugas geriausia patikėti tik patikimoms, ilgametę tarptautinę siuntų gabenimo patirtį turinčioms kurjerių tarnyboms, pavyzdžiui, DHL, TNT, VENIPAK, OMNIVA, ITELLA, GLS ir panašiai. Tokios visoje Europoje arba visame pasaulyje pripažintos kurjerių tarnybos garantuoja aukščiausią paslaugų kokybę, greitą pristatymą iki pat namų durų, siuntų draudimą, todėl tikimybės, kad siunta bus pradanginta arba pažeista, nebelieka. Už siuntos pristatymą galima sumokėti įvairiais Jums patogiais būdais – mokant už prekes, priduodant siuntą, atsiimant siuntą ir panašiai.

Kiekviena tarptautinė siuntų tarnyba pasižymi konkrečiomis sąlygomis: DHL ir TNT – tai greitieji kurjeriai, veikiantys visame pasaulyje, siunta didžiuosiuose pasaulio miestuose gavėją pasiekia vos per 1–2 darbo dienas. VENIPAK – tai Lietuvoje ir Pabaltijo šalyse veikianti siuntų tarnyba. OMNIVA – tai kurjerių tarnyba, veikianti Lietuvoje ir Pabaltijo šalyse, teikianti siuntų atsiėmimo paštomatuose paslaugą, kas leidžia dar efektyviau išnaudoti laiką. ITELLA – siuntų tarnyba veikianti Europoje, taip pat teikianti eksporto paslaugas, todėl galima gabenti ypač didelių gabaritų siuntas, kurių kitos kurjerių tarnybos negabena. GLS – siuntų tarnyba, veikianti Europoje, siūlanti itin palankias kainas.

Taigi siuntas, o ypač tarptautines, patikėkite tik patikimiems ir tik visuotinai pripažintoms siuntų pristatymo tarnyboms, tai garantuos, kad siunta gavėją pasieks greitai, saugiai ir pigiai. Tad siųsk pigiau siuntas su siuskpigiau.lt