Būrimas iš kavos tirščių

burimas is kavos tirsciu

Nors skeptikai skaitydami šį straipsnį norės juoktis, sakoma, kad būrimas iš kavos tirščių yra neįtikėtinai tikslus ir gana daug išpranašaujantis tiems, kurie jį išbando. Šis būrimo būdas yra vienas populiariausių ir reikalauja nedaug specialaus pasiruošimo ar priemonių, išskyrus maltą kavą ir puodelį. Tad, skeptikai, nepulkite teisti neišbandę ir užsiplikykite kavos – gal šie burtai apvers jūsų gyvenimą.
Būrimui naudokite šviesius puodelį ir lėkštelę, geriausia lygiu paviršiumi. Užplikykite du šaukštelius smulkiai maltos kavos ir vieną šaukštelį stambiau maltos kavos. Cukraus į šią kavą dėti negalima.
Leiskite kavos tirščiams pabrinkti kelias minutes, neskubėkite. O gerdamos kavą nuolatos mąstykite apie tai, ką jums įdomu sužinoti iš tirščių, į kokius klausimus norite atsakymų. Kavos negerkite iki sauso dugno, kartu su tirščiais turi likti šlakelis skysčio.
Išgėrus kavą prieiname prie svarbiausio momento. Jeigu esate moteris, sukite likusius tirščius prieš laikrodžio rodyklę, jei vyras – pagal laikrodžio rodyklę. Besukdami nepaleiskite savo svarbiųjų klausimų, kad atsakymai būtų kuo tikslesni. Sukite tokiu intensyvumu, kad tirščiai būtų pasiekę pačius puodelio kraštus. Galiausiai kaire ranka staigiai apverskite puodelį ant lėkštutės ir normaliu tempu skaičiuokite iki septynių – tuo metu skysčiai ištekės į lėkštutę, o ant puodelio vidinių sienelių bus lemtingus ženklus palikę tirščiai.
Tirščių paliktų siluetų šifravimui reikia jau šiokio tokio apsiskaitymo. Štai pagrindinių formų reikšmės:
– Kvadratas – visur seksis
– Apskritimas – greitai ištekėsite
– Trikampis – patirsite netikėtą sėkmę
– Žmogaus siluetas – laukia pasimatymas
– Žmogaus galvos, iškeltos viršun siluetas – rasite autoritetą, kuris jums padės
– Žmogaus galva, nuleista žemyn – laukia nesėkmė
– Dviejų galvų, atsuktų viena į kitą, siluetai – susituoksite su žmogumi, dėl kurio buriate
– Rožė – greitai susižadėsite
– Medis – laukia kliūtys
– Gyvatė – laukia neištikimybė
– Voras – gausite netikėtą dovaną
– Katė – laukia nepriteklius.