FitMax linija

FITMAX linija

Netinkami mitybos įpročiai nualina mūsų organizmą. Nuolatinis skubėjimas ir greitas gyvenimo tempas lemia blogus mūsų mitybos įpročius. Skubėdami dažnai pamirštame papusryčiauti, darbe nespėjame pavalgyti sočių pietų, o vakarieniaujame tik vėlai vakare arba net naktį. Todėl organizmas, negavęs visų reikalingų medžiagų ir vitaminų, silpsta, prastėja mūsų savijauta, trūksta energijos. Todėl rekomenduojama savo organizmą papildyti vitaminais ir reikiamomis medžiagomis, kurių negauname su maistu. Tokiu atveju į pagalbą ateina maisto papildai. Maisto papildai reikalingi kiekvienam sportuojančiam ir sveiką gyvenseną propaguojančiam žmogui. Jie subalansuoja mūsų mitybą ir gerina sveikatą. Papildykite savo kasdienę mitybą maisto papildais ir pagerinkite savo savijautą.
Šiandien maisto papildų yra pačių įvairiausių. Vieni papildų gamintojai yra pripažinti ir eksportuojami visoje Europoje. Tarp tokių teigiamai vertinamų maisto papildų gamintojų galima paminėti FITMAX linijos papildus. FITMAX linija gamina kokybiškus ir patikimus produktus. Kiekvienas atskiras produktas yra testuojamas, todėl šios linijos produktai atitinka daugelį papildams keliamų reikalavimų. Kasmet gamintojai investuoja į produkcijos tobulinimą bei atnaujinimą. Šie maisto papildai gaminami konsultuojantis su profesionaliais sportininkais. Dabar FITMAX linija užkariavo visos Europos rinką. Jų galima rasti ir Lietuvoje.
Lietuvoje galima rasti platų FITMAX linijos produktų pasirinkimą: FITMAX angliavandeniai, kreatinas, riebalų degintojai, prieš-treniruotiniai papildai, papildai energijai, papildai masės didinimui, proteinas, papildai sąnariams, papildai moterims, azoto skatintojai, , amino rūgštys ir testosterono skatintojai.