Pirmieji trys žingsniai Portugalijoje

Portugalija

Susiruošėme keliauti į Portugaliją. Nuo ko turi būti pradedama planuoti pati šauniausia kelionė į šią šalį? Ko gero, nuo paties krašto ir lankytinų vietų analizės. Analizuoti galime labai daug skirtingų aspektų, visų pirma, žinoma, atsižvelgdami į mums svarbiausius ir labiausiai aktualius, tačiau vis tik yra pirmieji dalykai, kurie yra baziniai ir į kuriuos jūs paprasčiausiai negalite nekreipti dėmesio.

Pirmas žingsnis: kelionė iš oro uosto


>p>Pirmas žingsnis: kelionė iš oro uosto

Pamėginkite įsivaizduoti besileidžiantį lėktuvą ir save jame. Ką darysite išlipę? Kelias iš oro uosto ir tikslas į kurį norite nukeliauti pirma. Valiuta, kuria atsiskaitysite už suteiktas paslaugas. Ar mokėsite įsigyti bilietą ir susimokėti už kelionę. O gal oro uoste jus pasitiks jūsų draugas ar bičiulis, kuris žymiai labiau palengvins pirmuosius žingsnius Portugalijoje.

Antras žingsnis: nakvynės vieta

Vėliau turėtų rūpėti vieta, kurioje apsistosite ir praleisite pirmą naktį svečioje šalyje. Portugalijoje žmonės yra gana draugiški, nusikalstamumo lygis neaukštas, o lauko temperatūra net ir žiemą nėra labai maža, tačiau net ir atsižvelgdami į šį faktą, ko gero, nemiegosite parke ir pasirinksite viešbutį, nakvynės namus ar išsinuomosite butą. Geriausia, jei nakvynės vietą jūs jau būsite išsirinkę prieš išskrisdami į Portugaliją ir nusileidę, turėtumėte aiškias koordinates, kur turite nukeliauti išlipę iš lėktuvo ir apsistoti.

Trečias žingsnis: tikslų sąrašas

Galbūt Portugalija jus patraukė, nes norite pamatyti visas šios nuostabios šalies bažnyčias, o gal norite per vienas atostogas paslidinėti, pagulėti paplūdimyje ir apsilankyti didmiestyje. Yra ir trečias, bet mažiau tikėtinas jūsų tikslas Portugalijoje – čia gyvena jūsų bobutė ir ji pakvietė į svečius.