Mažas laimės ingredientas (arba GelesInternetu.lt)

Ir vėl tokia pati diena, kaip vakar. Pilna tų pačių darbų, rūpesčių. GelesInternetu.ltVėl atiduodi savo duoklę ten pat, kur net jausmai reglamentuoti: tolerancija, patiklumas, ambicija, gebėjimas sugyventi. Pagaliau pabaiga, pagaliau pas Ją, tiek daug tau reiškiančią, tiek daug tau duodančią. Juk mažiausiai norėtum matyti Ją liūdną. Jau net antikos laikais buvo teigiama, kad liūdesys – rutinos ir net vienatvės draugas, o viena iš laimės paslapčių – pabėgimas nuo rutinos.

Yra daugybė receptėlių praskaidrinti dieną. Vienas jų – tiesiog maloniai stebink, dovanok. O jei tau reikia progos, pagalvok, kas svarbaus su Ja nutiko. Nebūtinai praeity, gal tiesiog šiandien. Progą visada atrasi. O GelesInternetu.lt dovanoti tau padės neįprastai ir netikėtai. Tai UAB Flowery life, susidedanti iš gražios grupės floristų ir kurjerių, pasiruošusių padėti tau dovanoti, stebinti ir suteikti mažą ingredientą tavo laimei.

GelesInternetu.ltPrieš parinkdamas gėles, turi šį tą žinoti. Pirmiausia – kokias gėles dovanoti. Kiekviena moteris turi mėgstamiausias. Gerai, jei žinai kokios jos. Bet per daug neprisirišk. Tarkim, dovanojant tiesiog gražios dienos proga, labiau tinka gėlės, pabrėžiančios sezoną. Pavyzdžiui pavasario pranašė – tulpė. O nenorint akcentuoti sezono, tinka gėlių karalienė – rožė. Tai meilės, tikėjimo, džiaugsmo, gausos, harmonijos, motinystės, atgimimo, net vilties ir paslapties simbolis. Rožė įkūnija viską, ką gali įkūnyti moteris. Pasak Froido – tai seksualumo simbolis, pakartojantis moters pačią imtymiausią kūno dalį. Ši gėlė, arba jos žiedlapiai įeina į įvairių tautų daugelį ritualinių apeigų. Rožės įkūnija tiek daug prasmiu, kad drąsiai dovanojamos įvairiomis progomis. Dovanojant svarbi gėlių spalva. Kiekviena spalva turi savo simboliką. Raudona – tai meilė ir aistra. Balta – virsmas. Violetinė – netektis, liūdesys, bet ir atgimimas. Oranžinė – saldumo, egzotikos simbolis. O su geltona – tai pagarbos, saulės ir deja, išsiskyrimo simbolis.

GelesInternetu.ltApskritai, norint suteikti kitam teigiamų emocijų tinka viskas ir net nereikia didelių puokščių, nes per GelesInternetu.lt įteiktos gėlės palieka įspūdį ilgam ir suteikia nerealiai malonių jausmų artimiesiems. Linkime sėkmingai pasirinkti!

 

 

 

GelesInternetu.lt