Meilės nuotrauka

poros fotosesija

Pats gražiausias jausmas žemėje turi būti raižomas ant suolelių parkuose, kalamas aukščiausiose kalnų viršūnėse bei įamžinamas nuotraukose. Du vienas kitą mylintys žmonės, visai nesvarbu kokia proga bei kuriuo metų laiku, juokiasi ir bučiuojasi prieš foto objektyvą. Tokiu būdu gimsta graži ir šilta nuotrauka. Meilės nuotrauka.

 

Sakoma, kad įsimylėjusiems žmonėms gyvenimas nusidažo visai kitomis spalvomis. Dažniausiai ta spalva būna rožinė. Ir, matyt, tikrai, tie žmonės, kurie taip teigia, nemeluoja. Galima kalbėti, nepritarti ir abejoti iki nukritimo, bet vos tik į rankas paimama nuotrauka iš poros fotosesijos — tokios mintys kaip mat išnyksta.

Nesunku pastebėti, kad šilti jausmai, užfiksuoti nuotraukose, atskleidžia kartais visai paprastų, o kartais prabangių ar net ektremalių fotosesijos užkulsių siužetą. Poros fotosesija, žinoma, priklausomai nuo pačių asmenų, gali būti organizuojama gamtoje, miesto fone, patalpoje ar specialiai įrengtose foto studijose. Nėra taisyklių, kurios garantuotų gražiausių nuotraukų užfiksavimą. Na, nebent viena — natūralumas.

 

Poros fotografavimas gryname fone turi savų privalumų ir trūkumų. Vieni iš didžiausių privalumų yra natūrali dienos šviesa bei fonas, tarsi pats sufleruojantis dviejų žmonių meilės istoriją. Tačiau nevertėtų pamiršti, kad poros fotosesija lauke gali pareikalauti atitinkamos aprangos, pavyzdžiui šiltesnių rūbų, jei fotografuojama žiemą.

 

Miestas, neabejotinai, gali suteikti nuotraukoms romantikos, jei, tarkime, pasirinkta erdvė yra senamiestis, arba priešingai — šiuolaikiško polėkio, jeigu įsimylėjėliai nusprendžia įsiamžinti futuristinių pastatų fone. Kad ir koks bebūtų jų pasirinkimas, tokios fotograffijos pasakoja istoriją, o kokią, tai tik tų dviejų asmenų reikalas…

 

Fotografavimas patalpose dažniausiai būna kiek subtilesnis, intymesnis, nors pasitaiko ir labai pašėlusių nuotraukų serijų. Vėlgi, viskas priklauso nuo pačių žmonių, bet ko ne taisykle jau yra tapę jaukių dviejų vienas kitą mylinčių žmonių akimirkų fiksavimas prie šeimos židinio, miegamajame ar virtuvėje rytą, vos atsikėlus ir begurkšnojant kavą. Vėliau, žiūrint į fotosesijos rezultatus, neįmanoma nesišypsoti.

 

Nenorintiems fotografuotis lauke, didmiesčiuose ar savose erdvėse visuomet siūloma išmėginti poros fotosesiją, kuri vyksta uždaroje foto ateljė. Čia patyrę fotografai sukurs draugišką atmosferą ir kelios valandos prabėgs smagiai ir labai greitai. Savaime suprantama, šis pasirinkimas garantuos ir tobulą apšvietimą ir tinkamą nuotraukų kokybę.

 

Tad visai nesvarbu, kur norima fotografuotis, svarbu — mylimas žmogus ir tikri jausmai.