Maistas suartina žmones

Buvo laikai, kuomet vakarais prie bendro stalo susirinkdavo visa šeima. Jie vakarieniaudavo, aptardavo dienos įspūdžius, pasipasakodavo vieni kitiems: ką nuveikė, ką sužinojo, kaip jautėsi, kodėl su kažkuo susipyko, pavėlavo į darbą ir pan. Tai būdavo malonus šeimos laikas, kurio metu žmonės ne tik pamaitindavo savo pilvus, bet ir pamaitindavo sielą. Juk nuoširdus bendravimas su artimu žmogumi toks pat reikalingas, kaip ir maistas.

Ir vis tik, laikai keičiasi, žmonės taip pat. Šiandien mažai kas turi laiko bendroms vakarienėms ar pietums, tiesą pasakius, šiais laikais, žmonės dažniausiai neturi laiko apskritai pavalgyti. Jie neturi laiko sau, tad ką jau kalbėti apie kitus?
Kiek kartų matėte autobusų stotelėje stovinčią moterį su darbiniu kostiumėliu, kremtančią šokoladinį batonėlį ir vis žvilgčiojančią į laikrodį? Kiek kartų esate matę vyrą, vienoj rankoj laikantį kompiuterio dėklą, kitoj – dešrainį ir lekiantį, ko gero, į verslo susitikimą? Galbūt net jūs pats esate tokio žmogaus pavyzdys? Sustokite bent akimirkai. Apsidairykite. Ir suvokite, kad sąvoka „laikas – pinigai“ tinka ne visose gyvenimo situacijose.

Bendravimas yra labai reikalingas kiekvienam iš mūsų, o baisiausia tai, kad XXI a. dažnai vadinamas vienatvės rykšte, nes per daug žmonių neturi antrų pusių, neturi tikrų draugų, todėl vakarus leidžia vieni namuose, arba ilgus viršvalandžius darbe. Nes juk vis tiek nėra dėl ko stengtis nėra kam gaminti maisto ir su kuo būti.
Dėl šios priežasties siūlome išbandyti kai ką naujo, nepatirto ir įdomaus. Tai padės ne tik paragauti naujų, dar niekada nematytų patiekalų, bet ir susipažinti su įdomiais žmonėmis iš viso pasaulio! Apsilankykite itin įdomioje svetainėje plateculture.com ir patys viską suprasite! Užsiregistruokite šitoje svetainėje ir keliaukite pas kitus žmones, kurie Jums pagamins aukščiausios kokybės savo geriausią ir skaniausią patiekalą, jei norite, galite užsiregistruoti kaip žmogus, priimsiantis svečius! Tokiu atveju Jums reiks labai pasistengti ir pagaminti ypatingą vakarienę. Įdomu tai, kad registracija nemokama, o susimokėti reikės tik už maistą, kurį valgysite.

Šalys, dalyvaujančios šiame socialiniame projekte yra:
Malaizija, Singapūras, Vietnamas, Tailandas, Hong Kongas, Indija, Australija, Indonezija, Filipinai, Pietų Korėja, Makao, Šri Lanka. Įdomu tai, kad Malaizijoje, Kuala Lampūre, sutiksite tautietę, savo svečiams pasiūlysiančią pačius skaniausius lietuviškus patiekalus!
Taigi, išbandykite kažką naujo, keliaukite, ragaukite ir raskite draugų!