Ar verta pirkti iPhone 8 2022-aisiais?

Kaina gali būti lemiamas faktorius sprendžiant, ar telefoną verta pirkti. Kai naujųjų kartų iPhone modelių kainos siekia 1000 Eur, taupymo sumetimais imama dairytis senesnio modelio. Tačiau koks senesnis yra per senas, ir ar verta pirkti senesnį iPhone, kuriaiss Apple nebeprekiauja?

Iphone 8 ir iPhone 8 Plus 2022 m. vis dar paklausoje, ir galbūt vienas iš jų taps jūsų naujuoju telefonu. iPhone 8 remontą galite patikėti Phonefix.

iPhone 8 apžvalga

2017 rugsėjo mėn. Apple pristatė iPhone 8, ir pardavinėjo iki 2020 m. balandžio. Kai kurie žmonės iškart linkę nuspręsti, kad iPhone 8 modelis yra atgyvenęs, nes buvo išleistas prieš kelerius metus. 

Po 8 modelio, iPhone pastebimai pakito. Rėmeliai susitraukė, ekranai išsiplėtė, o Apple perėjo nuo Touch ID prie Face ID.

Nors dauguma maloniai priėmė pokyčius, ne visiems patinka dideli įrenginiai ar Face ID. Dėl to, kad ne visi yra patenkinti pokyčiais, iPhone 8 ir iPhone 8 Plus išlieka paklausiais modeliais.

Ką gaunate su Iphone 8

  • Patikimą telefoną su stipriu procesoriumi ir gera fotokamera
  • Naujausią iOS versiją
  • Mažesnio dizaino telefono modelį ir Touch ID

Ko negausite su iPhone 8

Phone 8 tebegauna reguliarius atnaujinimus iš Apple, tačiau nėra galutinės datos, kada atnaujinimai bus nutraukti. Kai kurių manymu, tai gali tęstis iki 2023-ųjų, bet tai tik spėlionės pagal įprastinį modelį, bet nepatvirtinta Apple.

Palyginus su senaisiais, naujieji modeliai turi daugiau funkcijų, ar bent geresnių už senus. Trumpai tariant, iPhone 8 nėra pajėgus atlikti to, ką geba naujausių kartų modeliai. Be abejo, tai nėra problema, jeigu esamų funkcijų jums užtenka.

Svarbu atsižvelgti ir į baterijos veikimo laikotarpį. Nauji iPhone 8 ir iPhone 8 Plus modeliai pasižymėjo gera baterija, tačiau laikui bėgant baterijos gyvavimo laikas senka. Naudingiausia būtų įsigijus šį modelį bateriją pakeisti nauja.

Jei nerimaujate dėl programinės įrangos atnaujinimų ateityje, verčiau įsigykite Iphone XR ar iPhone 11. O jei mėgstate mažesnio dydžio telefonus, ar norite išlaikyti Touch ID ir Home mygtuką, rinkitės naujesnį iPhone SE.

Ar verta pirkti iPhone 8 2022-aisiais?

Taip, 2022-aisiais vis dar verta pirkti iPhone 8, jei norite telefono, palaikančio naujausias programėles. iPhone 8 populiarumą lėmė mažesnis korpusas ir Home mygtukas, iki antros kartos iPhone SE (2020) pasirodymo. iPhone SE yra vertas pirkinys, tačiau žymiai brangesnis.

Perkant telefoną, viskas priklauso nuo jūsų numatyto biudžeto.