Leiskite laiką gryname ore plaukdami baidarėmis

Pasiilgote linksmų nuotykių su šeima, draugais ar kitais artimais žmonėmis? Gal norite pabėgti iš miesto šurmulio ir atiduoti visą kūną ir mintis gamtai? Išbandykite baidarių pasiplaukiojimo pramogą.

Kas tai?

Lietuva, dėl palankių geografinių padėčių bei reljefų gali didžiuotis savo saugiomis ir didingomis upėmis. Todėl organizatoriai kviečia žmones atvykti ir patirti upių galią plaukiant baidarėmis. Tai puiku pramoga nuotykių išsiilgusiems žmonėms, kurie trokšta patirti adrenalino jausmą bei susipažinti su stebuklinga gamtos ramybe.

Baidarių nuoma

Lietuvoje yra daugybė gražių vietovių ir upių, kuriomis būtų galima plaukioti baidarėmis. Todėl norint paplaukioti tai gali padaryti gyvenant bet kuriame Lietuvos rajone be didesnių problemų. Nuomininkų pagalba rengiami baidarių maršrutai, pravedama instrukcija, suteikiamos gelbėjimosi liemenės, o esant poreikiui lydi atsakingas asmuo. Tokie maršrutai gali būti įvairūs ir trukti nuo 2h plaukiojimo iki net 4 dienų žygio.

Kaip pasiruošti šiai pramogai?

Ši pramoga nereikalauja didelio pasiruošimo, todėl puikiai tinka spontaniškiems sprendimams. Svarbiausia apsirengti patogia, sušlapti nebijančia apranga bei avalyne. Taip pat pravartu pasirūpinti geriamu vandeniu. Viskuo kitu pasirūpins organizatoriai. Jie maršruto pabaigoje surinks keliautojus ir juos nugabens atgal į startą, kur Jų lauks galimybė mėgautis ant laužo keptu maistu arba jų palikta transporto priemonė kelionei namo.