Fotoepiliacija – plaukų šalinimas be skausmo

Fotoepiliacija

Graži ir glotni oda be plaukelių yra siekiamybė, kuri dažnai sukelia nemažai problemų tiek vyrams, tiek moterims. Nepageidaujamų plaukelių šalinimo būdų yra daug, tačiau visi jie turi savo minusų, o vienas svarbiausių – skausmas. Tai itin aktualu turintiems jautrią odą, kuri neigiamai reaguoja net į mažus pažeidimus, kuriuos sukelia depiliacija vašku ar epiliatoriumi. Taip pat skausmas itin juntamas ir tose zonose, kuriose oda yra plonesnė ir jautresnė: depiliuojant bikini zoną, pažastis.

Šiuolaikinės technologijos rado sprendimą – tai fotoepiliatorius, veikiantis naudojant intensyvios pulsinės šviesos technologiją. Tai galimybė pašalinti nepageidaujamus plaukelius be jokio skausmo. Dar daugiau, šis prietaisas veikia tik viršutiniame odos sluoksnyje ir tiksliai „nusitaiko“ į plaukelių svogūnėlius, todėl nesukelia jokių sudirgimų, paraudimų ar nemalonaus tempimo jausmo.

Fotoepiliatoriaus veikimas

Fotoepiliacija yra pagrįsta pulsinės šviesos srautu, kurį sugeria plaukeliuose esantis pigmentas melaninas. Pasiekęs veikimo vietą šviesos srautas virsta šiluma ir sunaikina plauko folikulą, todėl šis nebeatauga. Technologija veikia tiksliai ir greitai, tad dabar depiliacija galima be jokio skausmo!

Plaukų šalinimas šviesos impulsų pagalba buvo išrastas grožio srities profesionalų, tai bendro darbo su dermatologais ir kitų sričių specialistais rezultatas. Šio depiliacijos būdo efektyvumas yra patvirtintas klinikiniais tyrimais, o plaukai taip šalinami jau daugiau nei 15 metų. Gamintojai fotoepiliatorius ištobulino, tad šiandien galima rinktis iš didelės pasiūlos. Vienas populiariausių epiliatorių gamintojų „Silk‘n“ siūlo platų šių prietaisų pasirinkimą, kuriame kiekvienas atras sau tinkamiausią variantą. Asortimente yra ir fotoepiliatorių su specialiomis programėlėmis, ir specialiai vyrams skirtų modelių.

Fotoepiliatoriaus privalumai

Plaukų šalinimas be skausmo – vienas didžiausių privalumų, tačiau tikrai ne vienintelis. Bene labiausiai vartotojai vertina ilgalaikį rezultatą. Fotoepiliatoriumi visiškai pašalinti plaukus gali prireikti 10-12 procedūrų, tačiau rezultatas, tiesa dar trumpalaikis, matomas jau po pirmojo naudojimo.

Naudojant fotoepiliatorių nereikia jokio specialaus pasiruošimo. Vienintelė taisyklė – savaitę vengti tiesioginių saulės spindulių ir nenaudoti šviesos srauto vietose, kuriose yra pigmentinė dėmė ar apgamas prieš tai nepasitarus su savo gydytoju. Depiliacijai nereikia papildomų priemonių, kurios drėkintų ar kitaip paruoštų odą, malšintų skausmą, paraudimą. Iškart po fotoepiliacijos oda bus glotni, tolygios spalvos ir švelni.

Šiuolaikiniai fotoepiliatoriai yra lengvi ir nedideli, o tai labai svarbu, nes pašalinti visus plaukelius reikia truputėlio laiko ir kantrybės. Jie įkraunami ir patogūs laikyti, tad galite patogiai savarankiškai juos naudoti namuose, nereikalinga jokia pašalinė pagalba. Tiesiog išsirinkite norimo modelio fotoepiliatorių ir mėgaukitės glotnia oda.

Fotoepiliatoriai tinka visiems, tad tai tikras išsigelbėjimas turintiems jautrią odą, linkusią į alergijas ir paraudimus. Šviesa nedirgina odos, tad išvengiama jos sudirgimo po procedūros ir kitų nemalonių padarinių: plaukelių įaugimo, žaizdelių ir randelių susidarymo ir kt.

Saugios ir švelniai veikiančios technologijos dėka fotoepiliatorius galima naudoti įvairių zonų depiliacijai. Naudojant įprastus plaukų šalinimo būdus bikini ar pažastų zonose patiriama skausmo, nemalonių pojūčių, jautri ir plona oda dažnai sudirginama, o plaukeliai greičiau į auga. Fotoepiliatorius veikia be tokių padarinių ir yra tinkamas netgi veido plaukų šalinimui.

Prietaiso kaina iš pirmojo žvilgsnio gali pasirodyti didelė, tačiau tai ilgalaikė investicija, kuri tikrai atsipirks savo nauda, o ilgainiui ir padės sutaupyti. Depiliacijai skirtos priemonės, net jei renkatės pigius vienkartinius skustuvus ir putas, yra sąlyginai brangios, jas reikia dažnai pirkti. Fotoepiliacija ilgainiui visiškai panaikina plaukelius, tad tokio prietaiso įsigijimas iš internetinės parduotuvės Hairfree.lt apsaugos nuo papildomų investicijų ateityje ir leis visada džiaugtis dailia odos išvaizda.