Puošiamės gimimo dienos šventei: ką rengtis, kad pavyktų sukurti tobulumą?

Proginės suknelės

Gimimo diena yra nuostabi šventė, kurią ne tik reikia, tačiau būtina minėti kiekvienais metais. Žinoma, kai kurie teigia, kad šiai dienai tikrai nereikia skirti tiek dėmesio, kiek dažnas mūsų skiria. Juk tai tik paprasčiausia diena, o su metais daugelis mūsų net nebenori galvoti, kad sensta. Tačiau toks požiūris klaidingas, kadangi jeigu tik yra galimybės – būtinai gimimo dieną paminėkite kuo smagiau, o vėliau vėliau džiaugsitės. Juolab, dažniausiai per metus ir taip būna mažai progų, tad venkite galimybės atrodyti gražiau, kai turite tam pilnas teises.

Proginės suknelės internetu  yra puiki galimybė atrodyti gražiau nei visada. Daugelis žmonių džiaugiasi, kad kartą įsigijus kokybiškas šventines sukneles  – jas galima dėvėti bet kada, kai tik to labiausiai norite. Kadangi šiuo metu suknelės išties labai įvairios – rasti tą tobulai jums tinkamą drabužį tikrai yra įmanoma.

Paprastumas ar pompastika?

Pirmiausia verta paminėti, kad kiekviena moteris turėtų rinktis jai tinkamą suknelę. Kad ir koks etiketas egzistuoja, tačiau svarbiausia, kad jūs jaustumėtės puikiai. Taigi, sunku atsakyti, ar gimtadienio dieną geriausia rinktis paprastas suknutes, ar labai iškilias.  Viskas labai priklauso ir nuo to – ką planuojate veikti. Štai dažniausiai paprastesnėmis dienomis labiausiai tinka ir lengvesni modeliai, kurie neturi kažkokių labai ryškių akcentų nei labai netraukia dėmesio. Tuo tarpu einant į iškilmingą vakarienę dažniausiai galima apsirengti drąsesnes progines sukneles.

Spalvų magija

Daugelis merginų renkasi tokios spalvos sukneles, kokios joms atrodo pačios gražiausios ir taip impulsyviai pasirenka tas, kurios joms labiausiai ir tinka. Tačiau taip netyčia padaryti pavyksta ne visada, tad siūlome bent preliminariai pasidomėti, kokios spalvos labiausiai tinka Jums. Žinoma, lieknina juoda, balta – stambina, margi raštai taip pat vizualiai didina normas, labai blyškios odos savininkės turėtų rinktis pastelines spalvas, pastelinės tinka ir toms, kurių oda labai tamsi. Smulkmenos, tačiau suderinus jas pavyks atrodyti puikiai.

Suknelės ilgis

Proginės suknelės taip pat pasirenkamos įvertinus ir ilgio aspektus. Nuo ilgiausių, kurios padeda atrodyti išskirtinai iki trumpiausių, kurios dažniausiai atrodo kukliai. Svarbiausia atsiminti, kad labai trumpos suknutės nėra ypač geras pasirinkimas. Juolab, tokiu atveju, jeigu jau esate brandaus amžiaus ir pagal Jūsų amžių paprasčiausiai nederėtų dėvėti labai trumpų suknelių, kadangi galite atrodyti vulgariai. Taip pat ilgis varijuoja priklausomai ir tuo vietos, kur planuojate minėti savo gimimo dieną.

Mūsų patarimai turėtų Jums padėti rasti geriausiai poreikius tenkinančią suknutę. Tegul Jūsų gimimo diena būna stebuklinga. Nuo drabužių pasirinkimo iki artimų žmonių, kurie yra greta Jūsų. Juk atrodyti nuostabiai gali kiekvienas, tad kodėl nepasinaudojus tuo?