Inovatyvi procedūra – plaukų poliravimas

Ar svajojate apie ilgus, tvarkingus ir sveikus plaukus? Išmėginote visas įmanomas plaukų procedūras ir niekas nepadėjo? Neseniai Lietuvoje pradėta teikti nauja, unikali, plaukus atgaivinanti procedūra – plaukų poliravimas. Atliekant šią procedūrą, nukerpami suskilinėję ir išsausėję jūsų plaukų galiukai, nesutrumpinant bendro jų ilgio. Plaukų poliravimas yra tikras išsigelbėjimas visoms moterims, siekiančioms turėti sveikus, išpuoselėtus ir ilgus plaukus.

Kaip atliekamas plaukų poliravimas?
Procedūros metu yra naudojamas specialus tam sukurtas prietaisas, panašus į tiesinamąsias plaukų žnyples. Šio prietaiso pagalba pritrumpinami plaukų galiukai, išlaikant plaukų kirpimo stilių bei jų ilgį. Tačiau pageidaujant bei atsižvelgiant į esamą plaukų būklę, galima šiek tiek plaukus prikirpti iki 0,3 cm arba 0,6 cm.

Kam tinka ši procedūra?
Ši procedūra yra tinkama visoms, norinčios turėti gražius, glotnius plaukus. Taip pat paslauga rekomenduojama kaip plaukus atgaivinanti procedūra, po intensyvaus plaukų alinimo jų dažymu ir cheminiu garbanojimu.

Plaukų poliravimas

Kodėl buvo sugalvotas plaukų poliravimas?
Ši efektyvi priemonė buvo sugalvota, siekiant atkurti pažeistus bei apsaugoti dar nepažeistus plaukus. Kiekvienas mūsų galvos plaukas yra padengtas tam tikrais žvyneliais. Specialistų teigimu, jei jūsų plaukai jau pradėję skilinėti, tai reiškia, kad šie nesveiki plaukai daro neigiamą įtaką ir sveikų plaukų žvyneliams. Jie juos žaloja, taip sudarydami grandininę reakciją, todėl plaukai ima silpti, plonėja ir galiausiai skilinėti. Tai yra pagrindinės priežastys, kodėl moterims vis nesiseka užsiauginti ilgų, gražių plaukų. Tad, pastebėjus, jog plaukai jau pradėjo sausėti ir skilinėti – svarbu kuo anksčiau juos pašalinti, išmėginant naują inovatyvią plaukų kirpimo procedūrą.

Plaukai yra bene pagrindinis moteriškumo rodiklis. Net 80 proc. vyrų dievina moteris ilgais sveikais plaukais. Ilgaplaukės moterys vyriškajai lyčiai yra kur kas patrauklesnės nei trumpaplaukės. Tad siekiant išsaugoti gražus plaukus, būtina imtis atitinkamų priemonių. Po plaukų poliravimo procedūros ilgi plaukai tampa gyvybingesni ir švelnesni, nustoja veltis ir šiauštis. Plaukai tampa atsparesni žalingam aplinkos poveikiui, pavyzdžiui, alinančiai saulei ar sūriam jūros vandeniui. Plaukų žvyneliai tolygiau vienas prie kito priglunda, todėl jie ima labiau blizgėti.