Mobiliuoju internetu mėgaukis ir gamtoje!

Mobilusis internetas gamtoje

Mobilusis internetas kompiuteryje – technologija, kuri leidžia naudoti suteikiamą interneto ryšį planšetiniame kompiuteryje, nešiojamame arba stacionariame kompiuteryje. Didelis pliusas yra tai, kad naudotis internetu galite kad ir kur bebūtumėte: namuose, darbe, kavinėje, sode… Tai internetas, kuris perkėlė komfortabilumo sąvoką į visai kitą lygį!

Mobilusis internetas: privalumai

Iki šiol dažnai sklando mitai, kad mobilusis internetas yra labai lėtas ir juo galima parsisiųsti tik nedidelį kiekį duomenų. Tai nėra visiškai tiesa, kadangi šiuo metu interneto tiekėjai stengiasi pasiūlyti kuo kokybiškesnes, labiausiai kliento poreikius tenkinančias, paslaugas. Juolab, interneto tiekėjai dažnai siūlo įsigyti tokius planus, kurie visiškai neriboja interneto tiekimo namuose. Tokiu atveju naudojantis mobiliuoju internete galėsite atlikti lygiai tuos pačius darbus kaip ir su įprastu bevieliu arba laidiniu internetu, kuris veikia naudojant modemą.

Koks interneto tiekėjas yra geriausias?

Daugelis interneto tiekėjų siūlo tiek mobiliojo interneto, tiek interneto, kuris veikia modemo pagalba, paslaugas. Kadangi galima atrasti itin platų skirtingų tiekėjų pasirinkimą – siūlome atsižvelgti į tam tikrus kriterijus, kurie dažniausiai ir nulemia pasirinkimą.

  • Suteikiamų paslaugų kaina.
  • Ryšio kokybė. Skaitykite kitų žmonių atsiliepimus apie paslaugas.
  • Interneto sparta.
  • Klientų aptarnavimas.
  • Gyvenamoji vieta.

Mobilus internetas yra populiarus todėl, kad juo galima naudotis beveik bet kur. Tai reiškia, kad net jeigu gyvenate ir nedideliame miestelyje  tai neribos Jūsų galimybių naršyti, žiūrėti filmus, video klipus, žaisti online žaidimus ir t.t.

Jeigu naudojatės televizijos paslaugomis – siūlome pasirinkti ir tą patį interneto tiekėją (jeigu jis siūlo tokias paslaugas). Itin populiarus paslaugų komplektas TV + internetas visada kainuoja kur kas pigiau, negu atskirai užsakomos interneto ir televizijos paslaugos, tad įvertinkite, kad šitaip galima sutaupyti visiškai nesumažinant paslaugų kokybės.

Ką daryti jeigu neveikia internetas?

Nusprendus, kad mobilus internetas Jums puikai tinka, siūlome kuo detaliau išklausyti arba perskaityti instrukciją, kaip tinkamai naudotis šia paslauga. Labai dažnai tolimesnės interneto problemos kyla todėl, kad vartotojai pačioje pradžioje per skubumą padaro įvairiausių klaidų.

Juolab, jeigu internetas neveikia arba veikia nekokybiškai – rekomenduojama susisiekti su interneto tiekėjais, kurie įvertinę problemą pasistengs ją išspręsti. Visgi, dar prieš skambinant tiekėjams siūlome atlikti šiuos veiksmus:

  • Išimkite modemą iš USB jungties. Perkraukite kompiuterį. Dažniausiai to užtenka, kad internetas vėl veiktų kokybiškai. Vėl įdėkite USB jungtį ir žiūrėkite, ar internetas atsirado.
  • Kai kuriais atvejais gali reikėti ištrinti mobiliojo interneto tikėjo programėlę. Žinoma, kai ją ištrinsite – vėl įsirašykite, kadangi kitu atveju internetas tikrai neveiks. Tarp ištrynimo ir įsirašymo taip pat naudinga būtų perkrauti kompiuterį.

Dažniausiai pabandžius šiuos du veiksnius kažkuris iš jų padeda įveikti ryšio ar interneto programos nesklandumus ir galima vėl naudotis internetu. Jeigu problema nebuvo išspręsta – tokiu atveju kreipkitės į savo tiekėjus, kurie ištaisys šiuos sutrikimus ir leis Jums vėl mėgautis greito ir kokybiško interneto paslaugomis.

O išrinkti internetą jums padės myPlan. Mobilus internetas kuris bus pasiekiamas ir gamtoje!