Dviračiai Klaipėdoje – populiarūs

Dviračiai Klaipėdoje yra labai gerbiami. Taip galima teigti apsilankius uostamiesčio dviračių parduotuvėse. Nors Klaipėda yra gana nedidelė, tačiau šiame mieste yra net septynios dviračių parduotuvės. Jose galima rasti įvairių tipų dviračių: plento, miesto, XC, universalius, hibridinius, elektrinius ir t.t. Pateikiame mini dviračių apžvalgą.

1) „Dviračiai detalės remontas“: buvusi „Umarai“ parduotuvė. Su jo pasikeitimu keitėsi ir interjeras. Daugiausiai vietos parduotuvėje užima „gulbių“ būrys. Bet yra ir klaipėdietiškos kilmės titano rėmų.
2) „Dviratistau“: atėjęs į šią parduotuvę tikrai gali pasijausti, jog dviračiai Klaipėdoje yra perkama prekė. Buvo malonu rasti „Sirrus“ modelį. Ši firma yra rimta, gamina kokybišką ir lengvą rėmą. Dviračiai nepigūs, bet sukomplektuoti puikiai.
3) „Vasarė“: nemažai plentinių dviračių yra, tačiau nėra nė vieno turistinio dviračio. Tiesa, parduotuvėje yra nemažai dalių ir aksesuarų (varžtų, bagažinių, padangų ir t.t.).
4) „Judėk pirmyn“: Labai daug hibridinių dviračių ir kalnų dviračių „Ghost“. Tiesa, jų kokybė abejotina.
5) „Dviratisplius“: Parduotuvė, verta dėmesio, nes turi nemažai dviračių ir turi solidžią „Scott“ markę. Taip pat galima rasti „Acid“, „Attention“ ir „Aspect modelius“.
6) „Dviračių serviso centras“: čia randame „Univega“ rekreacinių dviračių. Tarp jų yra ir „Giant“. Šis modelis vertas dėmesio ir turi gerą reputaciją. Tiesa, daugiau nieko įdomaus nėra.
7) „Zeg dviračiai“: Nieko įdomaus nėra, o ir kainos ir komplektacijos santykis netoks ir palankus. Nėra nei rimtesnių padangų, nei krepšių. Tiesa, kitų smulkių dalių yra.

Taigi, dviračiai Klaipėdoje populiarūs ir sau tinkama galite rasti lengvai ir visai nesvarbu, kurioje parduotuvėje pirksite norimą prekę.