Džinsai moterims – kaip išsirinkti pagal figūros tipą?

 

Džinsai moterims yra neatsiejama spintos dalis – juos dėvime taip dažnai, kad jie jau tapo savotiška klasika. Nors galime manyti, kad apie juos žinome viską, visgi dažniausiai tai nėra taip. Tam, kad visada juos dėvėdama atrodytumėte puikiai, turite bent šiek tiek išmanyti skirtingus siluetus, tipus bei su kuo juos geriausia derinti. Taigi, apžvelkime populiariausius modelius ir išsiaiškinkime, kokie džinsai labiausiai tinka jūsų figūrai. 

Siauri plėšyti džinsai moterims

Nors yra skirtingų džinsų moterims tipų, visgi šiais laikais dažniausiai sutinkami yra siauri ir pilnai prigludę prie kūno. Juos dėvint galima pamatyti tiek jaunas studentes, tiek subrendusias moteris. Taip yra dėl to, kad juos lengva derinti prie skirtingų drabužių. Galite rinktis laisvai krentančius baltus marškinukus ir akimirksniu sukursite klasikinį, elegantišką įvaizdį. Na, o jei norite jais pasipuošti laisvalaikiui, vietoj baltinių dėvėkite šiltą džemperį su kapišonu arba marškinėlius su užrašu. Šis džinsų tipas tiks visų tipų figūroms, todėl juos įsigijusi tikrai nesuklysite.

Džinsai aukštu liemeniu

Šio modelio džinsai pradėjo populiarėti dar aštuoniasdešimtaisiais, kai madinga buvo pabrėžti liauną liemenį. Jie padailina smėlio laikrodžio figūros savininkes, kurios turi aiškiai išreikštą taliją. Prie tokių džinsų galite drąsiai rinktis masyvesnį diržą ir platesnę palaidinę, taip sukurdamos kontrastą. Atrodysite tiesiog pritrenkiančiai ir pabrėšite gražiausias savo kūno vietas.

Džinsai moterims su kliošu

Dažna moteris mano, kad džinsai su kliošu seniai nebėra madingi ir verta juos palikti giliai praeityje. Visgi, akyliausiosios pastebi, kad mados dažnai grįžta po kelių dešimtmečių. Taip nutiko ir su šio modelio kelnėmis bei džinsais. Didžiausios pasaulio stileivos ir vėl kuria madingus derinius su kliošu. Labiausiai tokios kelnės tiks toms, kurios nori pabrėžti savo klubus ir prailginti savo siluetą vizualiai. Jei esate žema, šie džinsai leis jums atrodyti aukštesne. Papildomam efektui rinkitės aukštakulnius smailia nosimi. 

„Boyfriend“ stiliaus džinsai

Jei esate berniukiškos figūros savininkė ir esate itin liekna, nuostabiai atrodysite pasirinkusi „boyfriend“ stiliaus džinsus. Jie leis sukurti stilingą įvaizdį. Tačiau, venkite šių kelnių jei esate šiek tiek stambesnė – jos vizualiai dar labiau praplatins jūsų kojas ir klubus bei sumažins jus. Jei norite suteikti įvaizdžiui daugiau seksualumo, rinkitės modelį su plėšytomis skylėmis šlaunų zonoje. Tokie džinsai puikiai atrodys su sportiniais bateliais laisvalaikiui, o jei norėsite atrodyti puošniau, tiesiog laisvalaikio avalynę pakeiskite aukštakulniais. 

Bent vieni džinsai turėtų būti kiekvienos moters spintoje, nes juos itin paprasta derinti. Visgi, geriau turėti vieną modelį, kuris puikiai tiks jums ir pabrėš privalumus nei dešimt madingiausių, kurie tik kenks bendram įvaizdžiui. Taip pat, nepamirškite, kad visuomet reikėtų atkreipti dėmesį į audinio kokybę – juk džinsai moterims turi būti patogūs.