3 gudrybės padėsiančios atgaivinti plaukus

Šampūnas plaukams

Tikriausiai kiekvienas žmogus nori turėti gražius ir žvilgančius plaukus. Deja, tuo pasigirti gali anaiptol ne visi. Besikeičiantys metų laikai, vėjas, oro kondicionieriai, šaltis ir karšta vasaros saulė alina plaukus, todėl dažnai jie tampa nepaklūsnūs, susivėlę bei pažesti. Tam, kad plaukai atsistatytų, reikia įdėti šiek tiek pastangų, todėl pateikiame tris gudrybes, kurias atlikę galėsite džiaugtis gautu rezultatu.

  1. Pirmoji gudrybė – įsigykite plaukų atgaivinimui skirtas priemones. Tinkamas šampūnas plaukams padės atsatyti plaukus ir šie bus žvilgantys bei sveiki. Ar šampūnas plaukams tinkamas sužinosite tik perskaitę iš ko jis pagaminats ir kokiam plaukui skirtas. Parduotuvėse galima rasti įvairių šampūnų plaukams, tačiau jokiu būdu neimkite pirmo pasitaikiusio – pasidomėkite apie jį plačiau, kad šampūnas būtų jums tinkamas, o ne atvirkščiai.

  2. Antroji gudrybė – plaukų kirpimas. Apsilankyti kirpykloje būtina kiekvienam žmogui bent kartą per pusę metų. Tai tikriausiai vienas geriausių būdų pavargusius ir nušiurusius plaukus vėl paversti sveikais. Norintys savo plaukus išlaikyti glotnesnius ilgesnį laiką, turėtų nusikirpti išsišakojusius plaukų galiukus, kadangi išsišakojimas dažnai plinta į visą plauką, o tai gali jam pakenkti.

  3. Reikia rūpintis tik tomis plaukų zonomis, kurioms reikia priežiūros. Kiekvieno žmogaus plauko struktūra yra skirtinga, todėl skirtingiems plaukams reikia tikrai ne tų pačių priemonių. Lygiai tas pats galioja ir skirtingoms plaukų zonoms. Dažnai galima išgirsti moteris besiskundžiančias per sunkiais plaukų galais – jos daro klaidą juos tempdamos įvairiais aliejais. Jeigu nesinori sugulusio prie viršugalvio plaukų, kondicionierių reikia tepti ne nuo viršgalvio, o nuo vidurio link galiukų. Gudrybių yra nemažai, tad verta apie jas tikrai daugiau pasidomėti.

Tikriausiai svarstėte, ar visi pateikti plaukų atstatymo būdai bus iš priemonių, kurias galima atrasti savo virtuvėje. Tačiau, verta paminėti, kad bet kokios natūralios, savaime pasigaminamos priemonės, apie kurias skelbiama internete, tikrai nėra pats geriausias variantas jūsų plaukams. Tik tinkamas šampūnas plaukams, kuris yra sukurtas ir patikrintas profesionalų, gali būti greičiausias variantas sveikų palukų link. Anaiptol nesakome, kad reikia atmesti natūralius savadarbius produktus, tačiau verta būti atsargiems.