Gydomoji papuošalų galia

Juvelyrikos dirbiniai internetu

Dažniausiai, rinkdamiesi papuošalus, dėmesį atkreipiame į jų išvaizdą: spalvą ir dydį. Tačiau tinkamai pasirinktas papuošalas, gali ne tik pagyvinti dienos drabužių derinį, bet taip pat suteikti gydomųjų galių, kurios yra minimaliai skleidžiamos žmogui.
Visų pirma, papuošalai iš kaulo bei metalo buvo pradėti gaminti neatsitiktinai. Buvo tikima, jog jie gali apsaugoti, globoti nuo piktųjų dvasių ir nelaimių, o taip pat gydyti. Nors šių dienų mokslininkai ir tyrėjai nėra patvirtinę gydomosios metalų galios, jie tiki, jog žmogui jie padeda dėl didelio tikėjimo jų gydomosiomis galiomis. Dažnai, didžiausiuose Lietuvos miestuose bei visame pasaulyje netgi vyksta metalo papuošalų terapijos, kurių metu, metalo energija valdo žmogaus energiją.

Juvelyriniai papuošalai internetu

Skirtingi metalai ir jų poveikis žmogui:

  • Auksas ir iš jo nukaldinti papuošalai. Yra tikima, kad pagrindinė aukso gydomoji galia yra senatvės stabdymas. Ne paslaptis, kaip ir anksčiau, taip ir dabar, auksas yra vienas geidžiamiausių metalų, kurį dievina ne tik brangenybių fanatikai, bet taip pat ir metalo terapijos atstovai. Aukso veikimo principas yra ganėtinai paprastas ir lengvai suprantamas kiekvienam, šios žemės gyventojui. Jis veikia tarsi antioksidantas, lėtinantis žmogaus senėjimo procesus. Yra tikima, kad būtent dėl šios priežasties, dauguma gražiausių pasaulio moterų puošėsi šiuo brangiu ir vertingu papuošalu, leidžiančiu joms kuo ilgiau išlikti ir atrodyti jaunai.
  • Sidabras. Tiek jaunų, tiek vyresnių moterų mėgiamas metalas. Yra manoma, jog sidabras gali teigiamai paveikti žmogaus nervines ląsteles, suteikdamas ramybės ir pilnatvės jausmą. Antibakterinės savybės, kuriomis pasižymi būtent šis metalas yra puikiai pritaikytos spuogų ar pažeistos odos gydymui, kuriam yra naudojamas – sidabruotas vanduo. Taip pat, papuošalai pagaminti iš sidabro yra rekomenduojami nešioti hiperaktyvumu sergantiems žmonėms, kuriems ramybė yra sunkiai pasiekiama.

Susidomėjote papuošalų galia? Įsitikinti ar visi šie, prieš tai paminėti dalykai tikrai veikia organizmą, galite jau dabar. Juvelyrika internetu yra puikus būdas rasti sau patinkančius papuošalus, kurie galbūt pasižymi ir gydomosiomis savybėmis. Norite sulėtinti senatvės senėjimo procesą, o gal jaustis ramiai po sunkios darbo dienos? Auksas ar sidabras, tai priklauso tik nuo jūsų pasirinkimo.