Kaip nešioti ryškius kaklo papuošalus

Skoningas masyvių kaklo papuošalų derinimas prie aprangos gali tapti tikru galvosūkiu. Sidabriniai kolje ar akmenimis inkrustuoti masyvūs kolje labai išsiskiria ir išryškina moters kaklą, bet taip pat gali atidengti ir įvaizdžio trūkumus, apie kuriuos derėjo daugiau pagalvoti ir pasistengti.

Jeigu išraiškingas sidabrinis kolje yra jums yra itin mielas papuošalas, tačiau bijote jį nešioti, nes jis atrodo pernelyg ekscentriškai ir gali atrodyti neskoningai, nesijaudinkite – šiandien mados taisyklės laužomos drąsiau nei bet kada. Štai kelios idėjos, prie kokių aprangos derinių masyvus aukso ar sidabro kolje atrodys drąsiai, tačiau stilingai:

  • Mielas spalvingas džemperis ir ryškus, akmenukais inkrustuotas kolje padės sukurti miesčioniškos merginos įvaizdį. Šiuo derinuku galite puoštis eidama į vakarėlį ar linksmą vakarienę su draugais.
  • „V“ iškirptės palaidinė ir sidabrinis kolje – tai klasikinis derinys, kuriuo galite puoštis eidama į romantišką pasimatymą, draugų vestuves, krikštynas ar kokteilių vakarėlį, o gal ir iškilmingą spektaklio premjerą.
  • Kas sakė, kad kolje negalima nešioti į darbą? Labai mylite vieną iš savo išraiškingų kaklo papuošalų? Užsikabinkite jį ant baltų marškinėlių ir užsimeskite tamsų švarkelį – biure jausitės spalvinga ir graži. O jei iškart po darbo norėsite į susitikimą su draugėmis, nereikės nė persirengt.
  • Žaiskite su formomis. Šiandien itin populiarūs kolje su įvairiomis geometrinių formų variacijomis – rombais, kvadratais, trikampiais. Nuostabi žaismė įvaizdyje atsivers, jeigu šį papuošalą derinsite prie dryžuotos, languotos ar kitomis formomis dekoruotos aprangos.

Ryškus sidabriniai kolje ir kiti išraiškingi kaklo papuošalai parduodami visoje Lietuvoje – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje. Taip pat šiandien didelis pasirinkimas papuošalų patrauklia kaina siūlomas ir internete. Tad galite atrasti jūsų skoniui tinkamiausią kolje, kurį prisiderintumėte bet kuriai progai.