Vaikiški drabužiai: pirkti naujus ar mainytis?

vaikisku drabuziu akcija

Vaikus auginančioms moterims tenka pasirūpinti ne tik savo garderobu, bet ir laikas nuo laiko peržiūrėti mažylio spintą. Norisi, jog drabužiai būtų ir gražūs, ir stilingi, tačiau vaikai drabužius gali greitai išaugti, todėl daug į juos investuoti nesinori – tokiais atvejais siūlomi drabužių mainai. Tokie rūbai jau bus šiek tiek padėvėti, tuo tarpu ką tik įsigyti drabužiai iš parduotuvės kainuos daugiau, tačiau bus visiškai nauji, todėl išsirinkti tinkamiausią variantą gali būti išties sudėtinga.
Mainymasis vaikų drabužiais yra naudingas abiem pusėms – ir Jums nereikia rūpintis, kur dėti jau išaugtus nedėvimus rūbus, ir vaiko garderobas pasipildo naujais deriniais. Pinigų išleisti nereikia, todėl išbandyti šiuos mainus tikrai vertėtų – apsikeitę drabužiais su draugais ar kaimynais, vėliau galite variantų paieškoti ir interneto platybėse. Dabar, kai daug kalbama apie pernelyg didelius vartojimo mastus, toks variantas išties sveikintinas.
Vis dėl to, norėtųsi, jog vaikas turėtų ir brangesnių, kokybiškesnių rūbų – jeigu drabužiai pagaminti iš geresnės kokybės audinių, jie nenusiskalbia ir greitai nepakeičia savo išvaizdos. Sijonai, sarafanai ar liemenės išaugami rečiau, todėl renkantis juos, galima šiek tiek paišlaidauti.
Dar vienas variantas – pirkti naujus drabužius vaikams išpardavimų metu. Senesnių kolekcijų vaikiški rūbai būna pateikiami ir su nuolaidomis, todėl ir neinvestuojant daug lėšų, galima papildyti mažylio spintą naujais drabužiais – kai vaikas juos išaugs, bus galima ir apsimainyti.
Greitai augančių vaikų spintose turėtų būti ir naujų, ir dėvėtų drabužių – išleidus drabužiams nemažai pinigų, nesinorėtų jų tiesiog išmesti, todėl mainantis galima susigrąžinti dalį investicijų ir iš esmės už tą pačią kainą gauti kitą rūbą. Atiduotais drabužiais džiaugsis kitas mažylis, tuo tarpu Jūsų vaikas taip pat galės atrodyti kitaip.