Kaip prie vakarinės suknelės priderinti batelius?

vakarine suknele - bateliai

Daugelis moterų tvirtina, kad didžioji jų silpnybė yra batai ir kai pastarųjų prireikia – tenka susidurti su dvipusiais jausmais. Atrodo, šaunu, kad galima įsigyti naujus batus, tačiau tuo pačiu nemalonu, jeigu nepavyksta atrasti tokių, kurie labiausiai tiktų ir patiktų. Pavyzdžiui, vakarinės suknelės reikalauja specifinių batų, kadangi pastarieji turi būti ne tik elegantiški, tačiau tuo pačiu derėti prie drabužio modelio.
Atrodo, šiuo metu rinkoje tiek daug pasirinkimų, kad net keista, jog kartais žmonės peržvelgia labai daug skirtingų variantų ir vistiek teigia kad neranda to, kas jiems tinka. Atrodo, juk pasirinkimas toks platus kad kilti problemų neturėtų. Visgi, vakarinės suknelės reikalauja ypatingų batų, tad kartais gali būti sunku atrasti tobuliausius. Pateikiame kelias gaires, kuriomis remiantis galima ieškoti pačių tinkamiausių batelių.
1. Kad ir kokio ilgio suknelę pasirinktumėte – prie jos derinami bateliai turėtų būti bent su kokia nors aukščio pakulne. Tos moterys, kurios yra labai aukštos – dažnai vengia batelių su kulniuku. Visgi bent jau minimalios pakulnės reikia, kadangi ji padeda išgauti kur kas grakštesnę eiseną.
2. Jeigu turite daug suknelių, tačiau negalite sau leisti įsigyti daug batelių – tokiu atveju geriausia yra pirkti juodus, kadangi jie tiks praktiškai prie bet kokio modelio ir spalvų suknutės. Juodi bateliai etikete leidžiami bet kuriomis progomis.
3. Jeigu planuojate dėvėti batelius, kurių priekis yra atviras – tokiu atveju negalima dėvėti pėdkelnių. Tai labai neskoninga.
4. Jeigu nemokate vaikščioti su aukštais kulnais – pasirinkite žemesnius. Kvailai atrodysite, jeigu kojos nuolatos pinsis.
5. Vakarinės suknelės reikalauja, kad prie jų batai bent kiek derėtų, tačiau nerekomenduojame pasirinkti tokių, kurie analogiškai panašūs savo raštais arba medžiaga. Tai vėlgi būtų labai neskoningas žingsnis.
6. Vakarinės suknelės su batais negali būti labai panašūs, tačiau batai gali derėti prie aksesuarų. Žinoma, derinimas irgi neturi būti labai intensyvus.
Tinkamai prie vakarinės suknelės priderinti bateliai padės atrodyti nuostabiai. Svarbiausia pasirinkti skoningai, o jeigu pati jaučiate, kad jums tai gali nepavykti – rekomenduojame pasikonsultuoti su profesionalais, kurie padės.