Kaip numesti svorio: paprasti ir veiksmingi būdai

kaip numesti svorio

Atėjus vasarai visi norime atrodyti gražiai ir turėti plokščią pilvuką. Tiesa, kartais nuo to mus skiria kokie 6 kilogramai. Ką daryti, jog atsikratytume tų nereikalingų 6 kilogramų per trumpą laiką, tačiau nepakenktume savo organizmui? Štai keli paprasti ir veiksmingi būdai.

Kaip numesti svorio? Dietos, atsakytų geriausia draugė. Tačiau jos yra tik nesveiki alkio festai, kuriuos reikėtų pakeisti subalansuota ir liekninančia mityba, kuri suteiktų energijos visai dienai. Geriau pasiryžti per dieną suvartoti ne daugiau 1300 kalorijų bei keturis kartus per savaitę daryti kardio pratimus.

Valgykite šviežius, sezoninius vaisius. Su jais gausite daugybę maistinių medžiagų ir tai pagerins jūsų medžiagų apykaitą. Taip pat venkite kalorijų turinčių gėrimų. Juos pakeiskite vandeniu, kava ar arbata. Tai sutaupys šimtus kalorijų.

Kad atsakytumėte į klausimą „Kaip numesti svorio?“ dar lengviau, pateiksime Jums keletą patiekalų, kurie yra skanūs bei tinkantys metant svorį. Pusryčiai – svarbi dienos mitybos dalis. Per juos geriausia valgyti daug angliavandenių turinčius patiekalus (pvz. grikių košę), pietums labiausiai tiktų vištienos, jautienos ar žuvies kepsnys su žaliomis daržovėmis. Su šiuo maistu gausite pakankamai riebalų ir angliavandenių. Vakarienei tinkamiausia būtų rinktis daug baltymų turinčius produktus (pvz. varškė ar kiaušiniai).

Taigi, greitai numesti 6 kilogramus tikrai nėra misija neįmanoma, tačiau reikia žinoti keletą svarbių dalykų. Pirmiausia tai, jog kiekvieno žmogaus organizmas į pasikeitimus reaguoja skirtingai. Taip pat reikia nepamiršti, kad būtina valgyti reguliariai, kiekvieną dieną tuo pačiu metu ir kas tris valandas. Taip pavyks pasiekti geriausių rezultatų nebereiks stovint prieš veidrodį kas kart klausti savęs „kaip numesti svorio nesportuojant“?

Daugiau patarimų kaip numesti svorį: dietoscentras.lt