Lieknėjimo programos – vasarą pasitikime gražūs

Sparčiai artėja trumpesnių sijonų, suknelių ir palaidinių laikas, kuomet vėjas taršys plaukus, o saulė bučiuos skruostus. Dėl šio ypatingo laiko dažnas stengiasi ir visą žiemą prakaituoja sporto klube. Juk nesinori vasarą vaikščioti su džinsais, vien todėl, kad mums nepatinka mūsų šlaunys. Todėl turbūt neveltui yra sakoma, jog vasarą pasirodo, kas per žiemą tinginiavo, o kas dirbo. Jei Jūsų buvote tas, kuris susisukęs į apklotą mėgavosi traškučiais ir žiūrėjo filmus, pats metas susiimti.  Kol kas nosies nukabinti neverta, nes dar turite laikui situaciją pakoreguoti. Ypač, jei rinksitės patikimą ir efektingą lieknėjimo programą. Prieš pradedant kalbėti apie lieknėjimo programas, jų naudą ir kitus svarbius elementus, būtina pastebėti, jog sveika mityba, tai gyvenimo būdas. Tad, jeigu norite ilgalaikių ir efektyvių rezultatų, tinkamai maitintis reikėtų visada.

lieknejimo programos

Lieknėjimo programų yra įvairių. Klaipėdoje įrengtas „Dietos centras“ savo klientams siūlo net keletą, tai:

  • programa „Lieknėjantiems“;
  • lieknėjimo programa „Moterims“;
  • mitybos programa „Veikliems“;
  • mitybos programa „50+“;

Kaip matote, lieknėjimo programos yra įvairios, tam, kad tiktų kuo įvairesniems žmonėms. Svarbu paminėti ir tai, jog kiekvieną programą galima koreguoti pagal paciento gyvenimo būdą, poreikius, įpročius ir pan. Todėl prieš pradedant darbą pacientų laukia dietologo ir kineziterapeuto konsultacija, kraujo tyrimai. Tik tam, kad specialistai galėtų parengti tinkamiausią lieknėjimo planą, visiškai tinkantį Jūsų organzimui.

lieknėjimo programos

Dietologų tikslas dažniausiai yra kiek kitoks, nei pačių pacientų. Dietologai sudaromos lieknėjimo programos pacientams suteikia energijos, darbingumo ir laimės. O maitinantis nesveiku ir užterštu maistu, pasiekti  tokius tikslus gali būti per daug sudėtinga. Taigi pasirinkite Jūsų sveikatai nekenkiančią lieknėjimo programą ir pasitikite vasarą sveiki bei labai gražūs!

Daugiau informacijos apie lieknėjimo programas ir svorio metimą: www.dietoscentras.lt