Penki verti dėmesio hibridiniai dviračiai

Sukurti kiekvieno poreikiams. Taip dažnai yra apibūdinami hibridiniai dviračiai. Ir šis apibūdinimas visiškai atitinka tai, ką gausite įsigiję šio tipo dviratį. Hibridiniai dviračiai tinka tiek kelionėms į darbą, tiek pasivažinėjimams bekele. Taigi, pateikiame 5 hibridinius dviračius, kurie puikiai atitinka Jūsų lūkesčius.

Norco VFR 3: idealus pasirinkimas tiems, kurie mėgsta nusigauti į vietą greitai. Šis dviratis yra labai patogus ir nesunkus. Be to, jis tinka tiek fitneso pasivažinėjimui, tiek važiuojant į įkalnę. Norco turi 27 pavaras ir yra keturių dydžių.

Pinnacle Californium 2: elegantiškas raudonas miesto dviratis, kuris komplektuojamas su patogiu vytelių krepšiu. Tik trys lengvi rankenėlės pasukimai ir lengvai ir komfortiškai pasieksite bet kurį tašką mieste. Be to, šis dviratis reikalauja mažai priežiūros.

Ridgeback Speed SE: puikiai įrengtas (kalnų dviračio stiprumo ir plento dviračio geometrijos) dviratis. Šimano transmisija leidžia tikslų pavarų perjungimą. Šiame Ridgeback Speed SE dviratyje yra ir purvasargiai, tad galėsyte lėkti ir per purvą.

Pendleton Ashwell: klasikinio dizaino hibridinis dviratis, turintis purvasargius, bagažinę ir pilną grandinės apsaugą. Dėl šių priežasčių jis yra labai elegantiškas. Tiesus dviračio rėmas garantuoja malonų moterišką važiavimą.

Giant Escape 3: hibridinis dviratis, kuris labiau pritaikytas sportui. Tai yra puiki pirmoji transporto priemonė dviratininkui, kuris mėgsta važinėti laisvalaikiu. Šis dviratis turi plonas padangas ir 21 pavarą, tad įveiksite bet kokią įkalnę be didelių pastangų.

Taigi, visi penki hibridiniai dviračiai verti dėmesio, tačiau tik nuo Jūsų pačių priklauso, kokį pasirinksite – elegantišką ar sportinį variantą.